local-stats-pixel fb-conv-api

Nūģa dienasgrāmata #22

Otrdiena

pulkstens 5.34

Acis atverās, līdz skolai tik maz laika. Kā nekā 8.30 vairs nav aiz kalniem.

pulkstens 6.00

CIk žēl ,ka šodien nav kontroldarbu. Un vispār, nez kāpēc matemātikas skolotāja man ta arī nepateica paldies par ziediem ,ko viņai vakar uzdāvināju? Vai tiešam es vairs neesmu viņas mīlulis? Kas tāds būtu briesmīgi?

pulkstens 6.35

Kāpēc es tik ļoti gribu pirmo stundu? Ar kuru galu es domāju? Vai tiešām mani kā Ņūtonu pārsteidzis ābola sitiens pa galvu? Pirmā stunda taču ir sports!

pulkstens 7.15

Lūk,ko sports man nodarījis. Es skolā esmu vēlāk kā parasti! Eh , palasīšu labāko zooloģijas darbu izlasi gaidot ,kad atvērs ģerbtuves,lai varu iet pārģērbties.

pulkstens 8.00

Dodos pārģērbties. Klases puiši kārtējo reizi uzmanīgi nopēta manus muskuļus. Ir ko pētīt, es vakar mērīju ,pieauguši par 1 cm salīdzinot ar pavasari. Nesaprotu tikai kāpēc viņi smīn un un liek rokas priekša mutei.

pulkstens 8.50

Skolotāja mesta volejbola bumba trāpīja man pa kāju. Nevaru vair spasportot. Iešu pie medmāsas.

Pulkstens 8.55

Medmāsa izraida mani no sava kabineta sakot, ka mazs zilums uz potītes nevienam vēl nav kaitējis. Bet man taču var būt lūzums,kas var izraisīt asinsaindēšanos,gulēšanu slimnīcā ,komu un mana smadzeņu potenciāla samazināšanos. Atlaist tādu riebekli, pilnīgi nedomā par bērniem. Es taču guvu smagu traumu!

pulkstens 9.00

Eju pārģērbties no treniņtērpa.Savu somu atrodu toletē.Kā ta tur gadījās?

Pulkstens 11.00

Beidzot šajā dienā ir kautkas tāds,kas man patiešām patīk. Trigonometriskie vienādojumi

Pulkstens 11.35

Skolotāja mani ne reizi neizsauca pie tāfeles. Vai es kļūstu dumjāks?

Pulkstens 12.15

Starbrīdī pusdienām nebija laika. VIsu starbrīdi trennēju savu prātu un mērīju IQ. Nē ,tas pat ir pieaudzis. Tad kāpēc man nedeva iespēju iepriecināt sevi un savus biedrus,pildot tik elementāros un jaukos trigonometrijas uzdevumus pie tāfeles?

Pulkstens 13.45

Man zvana tēvs. Viņš šodien savākšot mani pēc skolas, kuat kāds liels pārsteigums esot.

Pulkstens 14.30

Tēvs sagaida mani pie skolas ar savu Audi Q7. Kāpēc viņš nevarēja būt ekoloģiski atbildīgs un braukt ar Prius?

Pulkstens 14.35

Stulbais tēvs un viņa pārsteigumi. Viņa pārsteigums bija gada abonoments un sporta zāli ,uz kuru viņš mani pats personīgi vedīs trīs reizes nedēļā. Jā,laikam viņā ir kautkas no neandertālieša,jo nesaprot ,ka pārāk liela fiziskā piepūle man var kaitēt. Turklāt,es taču tik ļoti cītīgi trenējos ar mazās māsas hula-hoop. Un vel 2 sporti nedēļā.Man jau tā ir pārslodze. Mani noteikti piemeklēs jaunas,neskaitāmas traumas no fiziskās pārpūles.

Pulkstens 15.00 Lepns,tēva priekša ceļu hanteli. Viņš paslavē par labu iesildīšanos. Iesildīšanos?! Es,taču tiko 20 reizes pacēlu 5kg smagu hanteli. Vai viņs sajaucis mani ar kādu citu?

Pulkstens 18.45

Esmu beidzot mājās svā gultā. Rokas man krīt nost,esmu sarkans aiz kauna ,jo kad cēlu stieni man pārplīsa bikses un visi smējās. Rokā man ir matemātikas eksāmens LU 3. kursam pagajušā gada variants. Tās būs labas zāles pret fizisko pārpūli.

Pulkstens 20.00

Jau ir tik vēls. Dodos gulēt.Tēvs draudēja ,ka rīt varēs turpināt iesākto. Ak,nē!

209 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000
Kad būs turpinājums?
3 0 atbildēt
Laikam tas nūģis latviešu valodas stundā gāja uz TOLETI.
1 0 atbildēt