local-stats-pixel fb-conv-api

Merlina #101

20 0

"Dance with dark."

Izgājusi ārā no viesnīcas, es soļoju uz pretī esošo parku. Nonākusi parkā, es apsēdos uz tuvākā soliņa. Atbalstīju galvu pret tā atzveltni un aizvēru acis. Piepeši ausīs ielidoja pazīstamas balsis. Es pacēlu galvu un ieraudzīju aiz kokiem, pie saldējumu stenda stāvam Deivu ar kādu puisi. Bet kādēļ lai viņš šeit atrastos? Strikti vērodama katru viņa kustību, es aiz vien vairāk apmulsu. Pie abiem puišiem pienāca kāda gaišmataina meitene. Meitene iedeva abiem puišiem saldējumus, pati pēcāk apskaudama otru puisi. Pagriezusies ar sānu pret mani, viņa nedaudz atklāja savu seju. Vasarraibumi un okeāna zilās acis.. Tā bija Lote! Ne mirkli nedomādama, es pametu soliņu un devos uz viņu pusi. Deivs mani pamanījis, nedaudz apmulsa, taču tomēr centās to noslēpt aiz smaida. Lote pamanīdama Deiva stingro skatienu, pagriezās pret manu pusi, pēcāk atraudamās no puiša.
- Sveika, Merilin! - viņa iespiedzās, cieši apskaudama mani. - Jūs esat.. Pazīstamas? - Deivs šķībi uzsmaidīdams, jautāja.
- Protams. - es klusi attraucu, aizliktdama aiz auss blondo matu šķipsnu. - Merilin, tas ir Alekss, mans līgavainis, bet šis, Deivs. Aleksa brālis. - Lote jautri sacīja, viegli uzsmaidīdama. - Mēs ar Merilinu esam pazīstami.. - Deivs sacīja, pēcāk nosarkstot. Es piekrītoši pakratīju galvu un nopūtos.


20 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

Tas bija pusseptiņi no rīta vai vakarā? Ja vakarā - kāpēc vecāki gulēja, ja no rīta - tad kurš gan tādā agrumā pērk saldējumu? Un kāpēc Deivs vēl pirms brauciena neatzinās, ka arī viņam jābrauc uz kāzām? Sazvērestība?

2 0 atbildēt