local-stats-pixel fb-conv-api

Marvel fan fiction by Dark Magician - Ūdens ir sākums, ūdens ir beigas (3. daļa)17

2. daļa

Pīters atgriezās savā dzīvoklī. Pa ceļam nekādas labas ziņas nebija ienākušas. Tikai lietus, lietus un vel vienreiz lietus. Ielecot pa logu viņu pārsteidza tas, ka dzīvoklī noteikti, kāds bija. Viņa zirnekļsajūta* nenostrādāja, kas lika domāt, ka svešais nav bīstams. Pīters drošībai novilka masku un uzrāva mēteli - labs ne vienmēr, ir tāds, kuram jāzina, ka viņš ir Zirnekļcilvēks. Galu galā tas apdraud gan viņu, gan to, kurš zina viņa identitāti. No Pītera virtuves varēja sajust pazīstamo cigāru un viskija smaržu. - Vilknadzis**- pie sevis nodomāja Pīters un devās virtuves virzienā. -- Pīter, tev jāpadomā, par drošāku dzīvokli- Logans, kas ir viņa īstais vārds pasmējās, saožot Pīteru, tuvojamies virtuves durvīm. Bet tas man neinteresē. Atnācu šeit, jo man ir darbiņs priekš tāda ložņas kā tu.

- Lielais, ļaunais Vilknadzis netiek galā un viņam vajag mazo, vārgo zirneklīti?- Pīters, pakaitināja savu sarunu biedru. Viņš pat necentās pajautāt, kā VIlknadzis tika viņa dzīvoklī, jo ja, kāds no viņam pazīstamajiem varoņiem, varēja cīnīties ar viņu izveicībā un viltībā, kaut kur iekļūt, tad tas ir Vilknadzis.

- Puišel, priecājies, ka man ir labs garastāvoklis un tev virtuvē bija garšīgs viskijs. Savādāk, man nāktos meklēt jaunu partneri darbiņam, kamēr tu paliktu izspiests pret sienu, kā jau mazam vārgulim kā tu pieklājās. Darbiņš ir nopietns.

- Nu, tad varbūt lielais, ļaunais Vilknadzis pastāstīs, ko mēs darīsim?

Vilknadzis nospļavās un saka atklāt uzdevumu - Tā kā Atriebēji, atkal skraida kur nevajag, pētot parastus lietusmākoņus un mani draugi - X-cilvēki, ir devušies miera misijā, uz vietu par, kuru tev Zirnekļpuika, nav jāzina, tad man atlika atrast labāko, šim darbiņam un, diemžēl, tas esi tu. Darbiņš būs saistīts ar vienu tev ļoti labi zināmu lidoni, kuru uzmini nu. Lidonis ķeries pie jauniem augsutmiem. No pīšanās ar noziedniekiem, viņš ķēries pie ceļojumiem pa pasauli un biedrošanos ar itin spēcīgiem mutantiem.

- Lidonis? Tu, taču nedomā to, ko es domāju?

- Es nezinu, ko tu savā tīkliem sapītajā galvā domā. Kad redzēsi pēdējo nozieguma vietu, sapratīši. Pateikšu tikai priekšā - smirdēs pēc ķirbjiem.

Pīters pamāja ar galvu, ka zina, kurš lidonis ir pieminēts un grasījās jautāt Vilknadzim, kad viņi dosies, bet Vilknadzis jau stāveja uz Pītera dzīvokļa palodzes un māja, lai Pīters viņam seko...

Kramplauzis jau bija gatavs, ķerties klāt dīvainim, kurš vienīgais bez viņa, šķita dzīvs esam Elles Ķēķa ielās, šajā pretīgajā laikā. Pretī esošais stāvs gāzelējās. Jo tuvāk kramplauzis viņam pietuvojās, jo vairāk palika silti. Kramplauzis domāja, ka mitrums viņam jau jauc prātu, tāpat arī vēlme tikt pie jaunas devas. Iepriekšējo viņš dabūja pārāk sen. Kramplauzis izvilka pistoli un izšāva. VIņam nebija vēlmes pīties - 1 šāviens un viss. Dīvainis pat nesakustējās. Kad kramplauzis gatavojās veikt otro šāvienu dīvainis pacēla kapuci. Ne no kurienes, parādījās liesmas. Kramplauzis redzot, kas atradās viņam pretī nobālēja. Liesmas izzuda. Kramplauzis saļima.

*Zirnekļsajūta jeb Spider sense - reflekss, kurš brīdina par briesmām pirms tās notikušas.

Vilknadzis, vai citos latviskojumos Āmrija** - (Wolverinie/Logan) X-cilvēks, kurš pazīstams ar savu reģenerācijas spēju, izcilajām pēdziņa spējām, nesavaldīgo raksturu, adamantija (spēcīgākais metals uz Zemes Marvel universā) un šī paša materiāla nagiem, kuri "iznāk" no Vilknadža dūrēm.

20 0 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000

Iepriekšējās daļas neesmu lasījusi, bet izskatās, ka tavos stāstos ir iesaistīti fantastikas filmu tēli. emotion 

0 0 atbildēt