local-stats-pixel fb-conv-api

Mans pierakstu blociņš.5

13 27

Man bija slinkums ievietot attēlu. Pats esmu to visu sarakstījis un ievietojis internetā, lūdzu esat atsaucīgi. Ievietoju jo draugi teica ka varētu dabūt daudz plusu.

Ansis paliek dumjš, viņš sūc istabu
Man liekas ka Emīls ir piersiks VAI!!!!, persiks.
vēl Ansis ir stulbs jo viņš ar Emīlu drāza manu pandu.

vispār man patīk nēģeri jo viņi ir lohi (daži)
2010.gada,
14.martā
Šodien man ar Janci uzdāvināja nelielu ''skill'' darba galdu. Un ansis šodien dusmojas uz lielajiem un pie tam bez tolka. Bet vakar Emīls un Krista bija pie manis ciemos.
15.03.10
es dienā saņemu 1 latu dažreiz 2 bet retu reizi zem lata. Vispār šodien es nemaz negribēju iet uz skolu jo man bija šausmīgas kakla sāpes, bet pirms sporta stundas es gāju pie māsiņas bet viņa tur nebija tapēc es gāju pie Zinta pateikt ka man ir klepus un viņš man iedeva attaisnotu stundu, bet stundas laikā es aizgāju pie medmāsīņas un viņa palaida mani mājās.
16.03.10
Šodien es paliku mājās un biju pie datora. Iegāju draugos, apstījos kas fermā. Un vispār kopumā šodiena bija normāla. es no telefona izprintēju 3 bildes. Es nedaudz paskatījos televizoru. un vispār Inese man besi ārā. jo viņa visu laiku bļaustās [/u]bez tolka!
17.03.10.
Šodien debīlais Ansis paņēma manu ''hals''. Man Ansis izbesījis jo viņš teica ka ''hals'' viņam ir vajadzīgāks kā man. Vari iedomāties, kāds idiots viņš ir. Vispār blociņ tu esi mans labākais draugs. Igors vēl arī ir zoofīls jo viņš vienreiz bija iedomājies izdrāzt Minneni! Galīgs lohs, vai ne? Igoram kaifs Minnenei pakaļa plata uz mūžu.
Es gribu uzzīmēt ezīti. Es šodien uzkačāju Janča ''Battleon'' profilu. Jancim tagad ir labākas maģijas. Bet pats labākais ir tas ka viņš kļuva par vampīru, viņam arī tagad ir 10 līmenis, varbūt lielāks. Savā profilā es nevienu nevaru uzvarēt, jāpērk jau profesional ieroči. Man patīk ņēģeri, es gribētu lai mana draudzene ir nēģere. Žēl ka Agnese nav nēģere, būs vien jāiztiek ar baltu čožu. es nākama'ja lappaspusē zīmēšu jo sen nav zīmēts, tik nezinu ko lai zīmē es kad izaugšu kļūšu par žigalo.
TAS IR EZIS
Es rīt gribu skolā ie jo vecamuks man jau ir līdz kaklam. Tagad viņa stučīs lielajiem ka man nav televizora pultis. Vispār man beidzies pulverīts, vajag drīz beigsies iepriekšējās devas iedarbība. (ŽĒL!)
18.03.10.
ES šodien pa ceļam gandrīz apvēmos.
19.03.10.
Es šodien ejot uz skolu redzēju autobusu ar kuru brauca Agnese. Bet tas jau nekas nav, man liekas ka es sāku baidīties no Ineses. Man liekas ka es varu uzticēties tikai Emīlam. Bet man paliek bail vispār no cilvēkiem.
22.03.2010.
Es šodien rakstu ar sarkanu jo man ir sūdīga diena. Es zvēru ka uztaisīšu tādus ieročus kā Assassinam, iemācīšos cīnīties dažādās cīņas mākslās un mācīšos rāpties pa mājas sienām. Pirmais trenniņš būs kroga siena, man būs jāuzrāpjas līdz jumtam. Kad būšu visu to iemācījies, tad staigāšu pa ielām un slaktēšu ļaunos. es vēl arī pilūgšu Assassinu.

02.04.10.
Šodien es rakstu ar zelta krāsu jo, es sāku darīt solīto, kad es būšu pabeidzis solīto tad rakstīšu ar zaļu krāsu.

08.04.10.
Es zinu kurā valodā iet Miķelis, man liekas ka viņš iet Vācu valodā. Diemžēl pavēlnie

12.04.10.
-ks pats ir mans pretinieks, es viņam nevaru uzticēties. Man visa informācija jāizmanto pret viņu viņam neapzinoties. Es uzzināšu vairāk kā viņam pateikšu un izmantošu viņu. Tad Assassini varēs attīstīties un vairs neklausīt viņa pavēles. Un iecels jaunu galveno. Beidzot Ansis nav pavēlnieks un tagad vecais pavēlnieks var augšāmcelties. Plāns ar atvērto blociņu nostrādāja. Viņi mani tagad atstumj, viņi rīt pēc skolas ies mājās kopā. Jancis Ansim teca ka ka agrāk biju garlaicīgs tāpat kā tagad.
13.04.10.
Man liekas ka es to Ansi nositīšu vienreiz, bet pavēlnieks neļauj. Jo viņš vēl var būt noderīgs. ES ar pavēlnieku sazinos reti. Tādēļ lai neviens neuzzinātu kas viņš ir. Telefons viņam ir aizsūtīts uz vālmieru jo viņš viņu izmazgāja.
16.04.10.
Šodien atkal esmu es.
20.04.10.

25.05.10.

29.09.10.
Filozofija- mācība par esamības un izziņas vispārīgiem principiem, par cilvēka un pasaules attiecībām.
Balsi- senas šaura apjoma melodijas, kas piemērotas dažādu tekstu izdziedāšanai.
Tetrahords- četru pakāpjuskaņurinda.
Burdons- nepārtraukta skaņa, kas skan reizē ar melodiju.
Piedod blociņ ka es tik ilgi tevī nerakstīju jo biju tevi piemirsis. Atceries es rakstīju ka manas jūtas pret Agnesi zūd, bet tās ir tikai augušas. Es uzskatīju ka viņu vairs nemīlu, bet tomēr mīlu. Es tikko izskrēju krosu un būtu varējis izskriet pa pirmo ja nebūtuplaušas sākušas sāpēt. Tagad točna slimošu, jo rīklei ir cauri. Tā padomāju ka ja būs pasaules gals iemainīšu savu dvēseli sātanam. Imainīšu dvēseli pret spēju piepildīt visas savas vēlēšanās. Vēlēšos sev spējas un ķipa būšu supervaronis vai arī slepkava.
28.12.10.

29.12.10.
Šodien es zīmēšu "Assassin's creed'' hiden blade rasējumus.

Mašīna

30.12.10

Es domāju ka man patīk māja, papīrs, pildspalva, mana gulta, meitenes, mūzika, dzīvnieki, ģimene, nauda, izklaide, našķis, filma, dāvana, sniegs, spēle, galda spēle, datorspēle
02.01.11.
Šo
03.01.11.
Man ir baigais slinkums nopirkt Lāsmai kredītu.
04.01.11.
Šodien par sniega tīrīšanu tiku pie datora. Zini kas man liekas interesanti, Ansi?!
Nezini? Astrālā pasaule. Man tā patīk tādēļ ka tur iespējams gandrīz viss un es centīšos iemācīties iziet no ķermeņa cik ātri vien varēšu.
07.01.11.
Mana Assassin zīme

Man šis simbols patīk labāk nekā īstais. Īstais ir pārāk prasts man vēl ir daudz versijas simboliem.
08.01.10.
Viss nāk un aiziet tālumā. Šis teikums izsaka visu dzīvē. Šim teikumam, es tā padomāju, ja šis teikums skanētu tā ''Viss nāk un saglabājas'', bet tik un tā izteiktu visu dzīvē, tad man ietu daudz labāk.
09.01.11
Šodien diena pārdomām. Ūdens uzvārījās! Rīt karānam nezinot uztaisīšu tos ieročus
05.04.11.
Šodiena bija diena, kad man bija iedvesma, kuru es neizmantoju dēļ mājasdarbu kaudzes. Vēl es šodien sataisīju modeli.
06.04.11.
Šveiki šodien es uzzināju, ka nenoliku riteņbraucēja tiesības. Tas ir baigi stulbi. Likšu vēlreiz. Nezinu kad, bet likšu. Es darīšu pa priekšu to kas man pirmais iešausies prātā. Tādēļ, ka dēļ tā, ka tā nedarīju izgāzos. Tagad ir Literatūra un es neko nedaru. Tagad matene atkal neko nedaru. Matene man besī ārā, jo viņa ir garlaicīga. Ienīstu mateni. Man patīk meitenes. Varbūt man piedalīties ''Salacas balsīs? Nezinu. Varbūt jāpaprasa kādam viņa viedoklis.
01.06.11.

13 27 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 5

0/2000

Šo lasot, ienāca prātā I. Ābeles "Austrumos no saules un ziemeļos no zemes", ko nesen skolā bija jālasa. Tik pat nejēdzīgs sviests, kura publicēšanai neredzu pilnīgi nekādu jēgu.

8 1 atbildēt

Kāda jēga likt ko tādu?

3 0 atbildēt

WTF?

0 0 atbildēt

esi nopelnijis -

0 0 atbildēt

Nafig jākrāso teksts???

0 0 atbildēt