local-stats-pixel fb-conv-api

Maini savu dzīvi!2

148 4

Čau. Iespējams es neesmu pats no tiem labākajiem dzīves izpratējiem , varbūt pat nedzīvoju to pats pareizi , bet no malas skatoties , kā to dara citi , esmu izpratis to ''formulu'' , kā padarīt sevi patiesi apmierinātu ar savu dzīvi.

Mūsdienās lielākā daļa cilvēki aizmirst jūtas , atmiņas , apkārtējos cilvēkus , lai tikai tiktu pie sev kārotā - manā skatījumā tā ir nauda. Nejau man , bet apkārtējiem un arī ne visiem. Ir aizmirsts kā iepriecināt citus , kā radīt savu pasauli , kā dzīvot pilnvērtīgi labu dzīvi. Kapēc tas tā notiek , kapēc? Kā jau pieminēju , viens no galvenajiem faktoriem ir ši nauda , bet aiz tās slēpjas arī sāpes , nelaimes un citas negatīvas lietas. Bet kapēc savu dzīvi padarīt par dzīšanos pēc naudas , lai iztiktu? Protams arī skolas solā sēžot , pēc naudas diži dzīties pakaļ nevar , bet gan apgūt zināšanas , lai dotos uz augstskolu , iegūtu papīru un atlikušo mūža daļu atsēdētu vienā vietā , varbūt pamainot šis darba vietas un vienmēr domāt ka ja nav nauda , nav normāla dzīve. Normāla dzīve jau nav tad ,kad atkaŗtojas ikdienu . Piecelies , sakopies , paēd , darbs vai skola , mājas , gulēt. 5 dienas nedēļā šādā ritmā un tā visu gadu un dzīvi.

Kapēc gan nemēģināt pašiem radīt kautko jaunu , iepazīt un redzēt jaunas lietas? Vai tapēc ka nauda piespiež pie sienas un saka ka tu to nevari? Varbūt tapēc ka tev tik ļoti ''patīk'' vienmuļa dzīve? Tas ir tik vienkārši , lai ikdienu savu dzīvi paplašinātu . Varbūt lai atsēdētu divas stundas tupi sēžot pie tv un skatoties jebkādu murgu , varbūt tā vietā varētu paņemt kādu recepšu grāmatu un pagatavot kautko galīgi neierastu?

Vai varbūt uzrakstīt sen unzkrātos tekstus savā galvā? Vai vienkaŗši pamēģināt kautko jaunu.

Izsitoties no ierastās ikdienas iespējas panāksiet sev labāku dzīvi , tā lai ir prieks pašam un apkārtējiem. Lai Tevi atcerētos , kā cilvēku , kas centās , nevis neko nepanāca - ar savu neko. Varbūt tad pazustu vakara ziņas šis 70 % sastādošās sliktās ziņas , kā viens miris , kā otrs apzadzis banku un sašāvis baņķieri vai kā cilvēki sūdzas par lietām , kas viņus neapmierina. Aizstāt negatīvo , ar pozitīvismu . Mainīt sevi , lai iepazītu savu dzīvi , pašu sevi.

Protams , daudzi tieks ka neesmu pats labāks , jo ko gan esmu panācis? Bet tieši ši iemesla dēļ tapa šis raksts , lai pats sevi motivētu un jūs.

Liels paldies ja lasijāt , visu cieņu. Protams , gaidu arī kritiku.

148 4 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 2

0/2000

Nevienam jau tā vienmuļā 5 darbadienu (man 6) dzīve nepatīk, taču ko lai dara, iztikšanai jānopelna kaut kā ir un katrs to dara savādāk... Visticamāk daudzi cilvēki tā arī savu mūžu nodzīvos neko lielu (globāli) nesasnieguši, taču varbūt tas ir tieši tas kas viņam vajadzīgs, tas kas dara viņu laimīgu... Katrs no mums tomēr ir atšķirīgs, vienam patīk mietpilsoniska dzīve, citam dzīšanās pēc naudas (tas var būt kā azarts, mērķis - sasniegt pēc iespējas vairāk) Pilnībā pievienojos Tev aicinājumā izmainīt kko savā dzīvē, kaut vai ko nelielu, piem. uz darbu braukt pa citu maršrutu, vakara pavadīšanu sociālajos tīklos vai pie tv/pc nomainīt pret kādu interaktīvāku izklaidi, varbūt brīvdienās uzsākt kādu sportiskāku nodarbi, vai vienkārši intelektuāli pilnveidot sevi apgūstot kādu janu nodarbi, profesiju, valodu, var arī paņemt rokā kādu grāmatu, iespējams no 60-80 (toreiz rakstīja vnk lieliskas fantastikas grāmatas)... Tas varbūt laimīgāku katru nepadarīs, taču noteikti liks paskatīties uz dzīvi no cita skatu punkta, un iespējams pavērs jaunas iespējas, kas zin... Life is Unpredictable

9 0 atbildēt

Varēji jau kādu bildi iemest. :D

6 0 atbildēt