local-stats-pixel fb-conv-api

Lietus sandales 47 - domas birst kā no piedurknes (pagaidām)0

46 0

Martins, tāds precīzāk vārds fotogrāfam, kur dzīvoja Londonas priekšpilsētā. Atkal uzdarbojas un ... atsūta nākamās bildes. Kas tad ir noticis? Sķiet, kaut kas notiks.


Anita ir sagatavojusies - darīt lietas pa īstam. Studentei nu darba ir pilnas rokas. Nekā nav, sākuma kapitāls nav. Ir tikai daži sakari, kas visi jāsaliek vienā shēmā. Plusā vēl tāda noraidoša attieksme. Ļoti maz ir darītājas un darītāji.


"Jā, par to vēso attieksmi."- Anita turpināja vakarā domāt. "Mamma sacīja, kas lēni nāk - tas labi nāk un ir uz palikšanu. Patiesais nāk iesākumā it kā nemanāmi, toties rezultāts ir ar salūtu."
Jā, daudz pārdomu bijis pēdējā laikā. Daudz informācijas pārstrādātas.


Kas notiek internetā?
Pirmkārt, informācijas aprite ir fenomenāla. Kaut kas notiek? Uz reizi/ pusstundas laikā viss zināms dažādās pasaules malās.
Otrkārt, iespējams uz reizi saņemt atsauksmi. Un tās sliktās ziņas vienmēr pienāks uz reizi un lielā daudzumā. Pozitīvie noskaņotie- atkal ilgi skatās, pie sevis vērtē un labi novērtē pēc laiciņa. Mamma arī savulaik pareizi teica: - Ļaunums ir ātrs, bet mazāk spēcīgs pret Laimīti. Laimīte ir spēcīgāka un beigās uzvar.
Vēl Mamma sacīja - vispirms "Tevi" ignorēs, pēc tam centīsies klusēt, pēc tam aiz muguras spieķus liks ritenī, pēc tam atklāti sāks ar "Tevi" kauties, un tad "Tu" tajā kautiņā uzvarēsi. Vispirms jau tādēļ, ka kauties gribētaji būs netrenēti. Bet "Tu" caur iepriekšējiem posmiem būsi norūdījusies.
Un - vēl - "nekad nenovirzies no ceļa. Daudzi labvēļi mēģinās tevi atdabūt uz "pareizā" ceļa, bet citi "labvēļi" aiz skaudības mēģinās ieriebt".
--------


Domas aizvējojās...
Anita saka salikt visu pa vietām. Konkurss drīz jau pavīd pie horizonta. Bet patreiz Anita skatās uz to, ko Martins atsūtīja. Kaur kāda šīza, bet kaut kas tajā visā tomēr ir.

46 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000