local-stats-pixel fb-conv-api

Lietus sandales 37 / kāds pārsteigums - Santana3

46 0

Kārtējā vakarā - Anita pārskatīja savus epastus un pēkšņi acīs iekrita viena jauna vēstule. No "Santanas". Vārds tā arī bija ielikts pēdiņām, un acīmredzot nebija tas īstais vārds. Bet tas šajā gadījumā nav svarīgi.


Atnāca daža bilde no Latvijas kaimiņzemes Igaunijas. Kāds fotogrāfs bija pacenties iemūžinat bijušo rīdzinieci skaistā baltā kleitā un ūdenī.


Fotogrāfs stādījās priekšā kā Ziediņš (atkal, protams, nav īsts vārds - taču neiespringstu/ neesu tur nekāda policijas komisāre).


Ziediņš pastāstīja - vienai modelei iepatikās tas, ko pie Mairas redzējis un sarunājis "Santanu" uz vienu fotosesiju. Tālāk Ziediņš turpina...


----------
Ziediņš stāsta:
" Atnāca Santana un stādījās priekšā Rīgā, esot paticis un gribēja izmēģināt. Sarunājām, satikos Pārdaugavā vienā pievakarē un tad parunājāmies. Nelatviete, taču strādāt griboša.
Pēc nedēļas aizbraucām pie Ķīšezera, un fotografējāmies. Santana lēnām iegāja ūdenī un lēnām iznāca. Tas Ķīsezers gan tāds neprognozējams. Te viļņi uzpūtās - nācās pagaidīt, te atkal tas pavisam nomierinājās.


Jāsaka, kopumā kādas trīs reizes fotografējāmies, bet pēc tam pazuda. Paspēja gan atvadīties un novelēja man strādāt tālāk. Bet daža bilde ir uz vietas."
----------------------------
Jā, pielikumā ir tie attēli. Anita uzjautāja - "Kas būs tālāk?". Ziediņš - "nekas konkrēts, man šī fotografēšana ir hobijs. Toreiz pie Ķīšezera bija jauki, bet man ir citi darbi. Ja ir vēlme - atsūtīšu vēl dažas bildes". Protams, ka ir vēlme.


Anita domāja - "re cik dīvaini cilvēki, visi grib būt tādi "kruti", bet dara otram iepakaļus. Visi grib būt tādi skaisti - bet kopē kaut kādu Timberleiku!"


Labi, ka arī Igaunijā - Latvijā ir alternatīvi domājošās. Santanai bildes sanāca...

Reklāma
46 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 3

0/2000

Ne visās...

2 0 atbildēt

Tā Tu bildēs?

0 0 atbildēt