local-stats-pixel fb-conv-api

Lietus sandales 35 / tagad "Roze"0

26 0

Leontīne gribēja, lai dēvē par "Rozi". Dienā pasniedzēja, bet pēc nodarbības beigām - kautrīga kundze, kurai bija savādas tieksmes. Abas atkal dzēra tēju kādā nelielā āra kafejnīcā. Anita - aizvien jauna studente, bet "Roze" - kautrīga kundze pirms labākajiem gadiem. Kafija no tasītēm garoja, sarunas vedās jau labāk...


"Roze" sacīja: - Es nezinu, no kurienes tas man ir. Man jau ir tas gadiem, turklāt tās tieksmes ir uzmācīgas. Ilgus gadus domāju, ka esmu traka. Un ar mani "visi nav mājās". - Anita uzmanīgi klausījās, tas bija tik neticami, ka to stāsta kundze.


- Uz jūsu emailu aizsūtīšu dažas savas bildītes, neesmu fotogrāfe, tomēr mēģināju. Man ir kauns no vīra un abiem bērniem, kuri agri vai vēlu jautās - māmiņ', kas tas ir?


- Būšu priecīga, ja bildes atnāks līdz manīm? Bet, varbūt varētu mēs abas viena otru pafotografēt par tēmu kādā brīdī?
- Es to gribu pēc iespējas ātrāk! - "Roze" pavisam iekvēlojās, vaigi kļuva sarkani tiešā nozīmē. - Esmu tik kautrīga, man kauns...?
- Man liekas, kaunēties nav ko. Daba dažus izredzētos apbalvojušas ar vēlmēm, misiju būt ne tādiem, kā citiem. Varbūt mums abām ir kāda misija veikt ko pasaulīgu?- Anita bēra vārdus ļoti strauji.
- Ko domās citi cilvēki? Atpazīs! Pazaudēšu pasniedzējas darbu, bet tas man tomēr liek aizmirsties no tieksmēm.
- Nekas nav jāsaka citiem, neviens pēc kājām jau neatpazīs. - Anita bija mierīga.
- Man tā gribas būt par, kā jūs sacījāt, "lietus sandaļu" karalieni! Pat vēderā danco, kad es to iedomājos, - kaut kas nedzirdēts no pusmūža kundzes puses.
- Katram ir kādas vēlmes šūpulī iedotas, vien daži tās spēj izpaust, citiem (vairumā) tas nesanāk, tad pašiem jācieš. Un tad rodas neirozes un lielākas slimības.
- Jā, pa kluso, kad vīrs jau čuč, es skatos pa stundiņai datorā. Man interesējošā tēmā nekas daudz vai pat pavisam nav. Ar citu vārdu es kādā saitē ieliku sludinājumu, ka meklēju domubiedrus, bet tur tikai izvirtuļi vīrieši ar vēl izvirtulīgām bildēm piedāvājās saieties bez saistībām.


- Nu jā, man arī...- Anita vēlreiz nodomāja. Kaut kas traks. Redz', kā pasaule grozās.
"Rozes" bildes bija jau epastā, kad Anita ar nelielu reiboni (no jauniem iespaidiem) galvā atnāca mājā. Tās bija tādas vēl dīvainākas, nekā "Roze" stāstīja iepriekš. Eksperimenti, kas nekādīgi nesaderējās ar rāmo sievieti lekcijās.


Un tā pasaule grozās uz jauna likteņa pusi.

Reklāma
26 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 0

0/2000