local-stats-pixel fb-conv-api

Lietus sandales 34 / konkretizēšanās0

22 0

Saņēma ziņas - te un te - no Mairas Tukumā. Klājas visai labi, tur saulains laiks. Atšķirībā no miglainās Skotijas, Latvijā laiks ir silts un sausāks, ja kas. Anita zināja, kad atkal uz brīvdienām aizbrauks uz Latviju, tad nokļūs sausā pirtī (vasarā). Un, kad atbrauks atpakaļ uz Birmingemas pievārti, tad ... iekāps kā mitrā pirtī.


Vēl Maira atrakstīja - kas "Ir dekoratīvā peldēšana"! WOOW! Tas ir tik pavelkoši.
Jāsāk tas "Lietus sandalu" konkurss- arī Birmingemā.
Ko tad darīt? Jāizdomā visas "apakšas" un neredzamās puses. Un tā atsauksme arī nav vēl prognozējama. Daudz grūtības un daudz neskaidrības.
---
Un pasniedzēja - ŠODIEN ATKAL BIJA TAJĀS MELNAJĀS SIKSNIŅ-SANDALĒS. Kaut kā sanāca iet garām, kad "PR attiecību skolotāja" ieturēja pusdienas. Pameta acis uz augšu, un ar skatienu aicināja Anitu piesēst:
- Labdien, skolotāja! - Anita, nedaudz nosarkusi sacīja.
- Labdien, bet ... nesauciet mani par skolotāju. Sauciet par Rozi! Man šķiet, ka nedaudz kaut kur esam līdzīgas. Vai negribiet - pie manis mājās uz tējas reizi ienākt?
- Jā, lai gan laika nebūs man daudz..., - Anita zināja, ka pēc studijām atkal puķes jāpatirgo.
- Pusstundiņa? - Jā, bet ne vairāk.


Pēc ceturtā lekciju "pāra" abas satikās un jau pa ceļam sāka runāties.
Leontīne (pasniedzējas vārds, kā izrādījās) pati ierunājās: - Es gribu, lai jūs mani sauciet par Rozi.
- Ļoti skaists vārds!
- Ne bez pamata, jūs laikam redzējāt vienreiz, ko es darīju. Man patīk ļoti mitras sandales, jāsaka, "aste gaisā man tad". Vīrs pat nezina. Ja zinātu, nezin ko nodomātu vai nodarītu. Drusku tāds despotisks, kad dusmojas.


- Man patika, tik baidījos uz reizi pieiet.


Leontīne pamāja uz mājas durvīm: - Klāt esam. Vīrs strādā, bērni ir citā pilsētā, pansijā, būs atpakaļ brīvdienās. Ienāksiet, parunāsim?


Pēc brīža, dzerot nez kādu ļoti garšīgu tēju, Leontīne turpināja sarunu: - Man tāda staigāšana pa ūdeni ļoti patīk. Zinu, ka jums tūdaļ jāiet uz vakara darbu. Tamdēļ ķeršos lietai pie ragiem. Jums patīktos pafotografēt, kā es to daru?
- Patiktos, kad sākam?
- Vēl nezinu (pamet acis uz logu- kur aiz tā ārā šodien bija sauss laiks). Kad ir kāda lietaina diena, tad paņemiet līdzi fotoaparātu, kaut ko sadarīsim? Vai ne...
- Jā, bet nu iešu...
- Uz redzīti (have a nice evening).
-----------------
Bet pirms došanās pie miera Anita -

Lūkojoties uz Mairas jaunākiem attēliem - domāja.

22 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 0

0/2000