local-stats-pixel fb-conv-api

Lai dzirdētu, ir jāklausās10

Tu runā ar cilvēku, bet pretī tev stāv siena. Ķīnas mūris, tam būs daudz par mazu. Mani vārdi atlec no tā, kā lodes no bruņām. Un nedzirdēs,nesapratīs.Man nav jārunā mūra valodā, nav jaizlaužas cauri mūrim,jo viss cilvēces kurlums ir uzslāņojies tajā. Es klusēju, un visums runā ar mani. Man nav jākliedz,lai mani dzirdētu,jo katrs vārds un vismazākā doma pati meklēs sev ceļu , lai tiktu sadzirdēta.

Pat, ja būsim par akmeņiem mūrī tūkstošiem gadus, reiz mums nāksies ieklausīties visumā. Mēs esam radīti tam, lai spētu sadzirdēt un sajust, ka neesam tas, par ko sevi uzskatījām visu šo laiku. Patiesā būtība nav noslēpjama, tā atklāsies pati.

Ieklausīsimies klusuma balsī, un sadzirdēsim ko kāds ir jau teicis. Viss ir pateikts,atliek tikai noķert domu, ar kuru var izkustināt akmeni mūrī.

"Patiesību nav iespējams iemācīt. Ne ar rakstiem, ne ar vārdiem. Tā ir pārnese. Tā ir enerģija kas izraisa enerğiju jūsos. Tā ir sava veida sinhronizācija"./Osho/

59 0 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

 emotion 

3 0 atbildēt
emotion
2 0 atbildēt

Valoda nav mūris, valoda ir dzīva, spēja pateikt, ko jaunu, nevienam nedzirdētu ir kā papildināt malkas grēdu ar sevis atnestu malkas klēpi emotion

0 0 atbildēt
Tev ir jādzied.
0 0 atbildēt

Tikmēr Indijā  emotion 

 emotion 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt