local-stats-pixel fb-conv-api

Ķēdēs.8

Stāsts Latvijā! :) Mazliet šausmu, mazliet romantikas.. kas nu būs?

497 1 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000
Noteikti - turpini! Ieintriģēja un gaidīšu nākamo daļu. ☺
5 0 atbildēt

 goš. es esmu publicējusi 1 nodaļu. 1!!! No vienas nodaļas nevar izzīst visu stāstu, vismaz ne manā gadījumā, jo es pati vēl nezinu, par ko stāsts būs. lol.

4 0 atbildēt
Tiešām? Vienādi? Bezemocionāla? Labi. Lai nu tā būtu. emotion) Es redzu,cik slikti rakstu. Gandrīz pustūkstotis sekotāju,un gandrīz 700k plusu. Jā,piekrītu,nekā laba nav. Nemaz.
2 0 atbildēt

 

Ok mīlīši. Panācāt. es dzēšu ārā visus stāstus un rīt no šejienes izdzēsīšos. Ceru, ka esat apmierinātas. emotion

Labprāt izdzēstos jau šodien, bet man vajag saglabāt manus darbus, lai varu tos vēlāk pārlasīt.

Nolikt visi māk. Man pietiek kiberteorisma problēmu, pašas neko nedara, bauro virsū vienam un nodīrā ādu. Ak kungs, es neesmu nekāda pasaules klases rakstniece, man patīk tā rakstīt, ja jums nepatīk, dies, labi, izdzēsīšos, lai nav jums tas sūds jāraksta.

 

IZ DZĒ SĪ ŠOS.

PALDIES

UZNEREDZĒŠANOS.

P.S tā nav novērtēšana, tā ir nolikšana. Viss, savu esat panākuši. cao.

 

P.S.S. NEVAJAG MAN NEKĀDUS LŪGUMUS PALIKT UN RAKSTĪT, LAI RAKSTA VISĀDI ANONĪMIE, MAN PIE KĀJAS. DARAT KĀ ZINĀT LABĀK. ES TĒRĒJU SAVU LAIKU UN CENŠOS, BET MANS DARBS REDZIET IR SŪDS. NU TAD PIE VELNA. NOKĀVĀT MAN VĒLMI RAKSTĪT. RĪT SAMETĪŠU VISUS STĀSTUS MAPĒ UN VISS. ADIAMO.

PALDIES, LASĪTĀJAI NO MALAS, MONSYEER UN VISIEM PĀRĒJIEM. PALDIES!!!!

0 0 atbildēt
Tev loģika strādā? Nē,zini,ja cilvēkam nepatīk un stāsts nav labs,viņš liks plusus un sekos tam,kas notiek -...- Lūdzu,aiziet,es tevi izaicinu savākt 1 nodaļai 411 plusus. emotion Paraudzīsimies,cik gudri tad tu mācēsi d****.
0 0 atbildēt
Tās varones ir vienādas, īsti nedomā par nevienu, tikai sevi un pilnīgi bez emocionālas. Notiek tas, tad atkal tas - apnīkoši.
1 2 atbildēt
Bet tā jau arī, ka visi stāsti vienādi. Sacepies pa neko. Pff. cilvēks, kas lasa ļoti daudz grāmatu ne rakstu, tavi stāsti apnika jau pēc pirmā gada. Ik pa laikam aci iemetu, bet nekā nebija mainījies. Un tagad kad tev pasaka, lai raksti savādāk, tu aizsvilsties, ka nerakstīsi tīņu darbus utt. emotion itkā pasaulē trūkst žanru. Pieņemsim ka tev grūts posms dzīvē un pēc mēneša pati sapratīsi, ka apvainojies un izdzēsīs par neko. Un taisnība vien ir par vienveidīgo, varbūt aizdomāsies un pameginasi kaut ko jaunu. emotion
1 2 atbildēt
Piekrīty iepriekšējiem komentāriem!
1 3 atbildēt