local-stats-pixel fb-conv-api

Kā NEDABŪT recidīvista medaļu.5

Tā nu es te beidzot pēc ilgiem laikiem saņēmos un izdomāju, ka varētu dabūt recidīvista medaļu. Nelikās ka tur varētu būt kas grūts. Nu kas tur - 30 dienas pēc kārtas par kautko nebūt nobalsot. Tā nu ķēros pie lietas un jau domāju, ka medaļa jau tūlīt rotāsies uz mana profila. Bet protams, ka nekas nenotiek tik vienkārši kā gribētos. Tad nu paskataties, kas mums te ir sanācis.

Nu wtf? 31/30? Tad kā to medaļu vispār var dabūt? Vai varbūt neesmu nobalsojis par īstajiem? Varbūt tikai balsojot par Jacky var dabūt šo medaļu? A varbūt vnk es esmu gana stulbs un neesmu pamanījis, ka pēc tām 30 savāktajām iedaļām ir kaut kur jāuszpiež? Ja nu tomēr tā ir tad sakiet. Ja nu ne tad sūtīšu Moonvalker, lai ievieto Recidīvista medaļu savā nākamajā rakstā par Interneta nolādētākajiem failiem :).

Tā kā man te vajag vēl vārdus tad varu pastāstīt, kas man vēl likās nedaudz smieklīgi. Nu piemēram gan jau visi ir pamanījuši medaļu "sertificēts spoks". Jā un man tas sāka likties smieklīgi kad ieraudzīju jacky ar tādu. Vispirms viņš ir spoku pamatlicējs un tad pēc 4ām vai cik tur lapām ar medaļām viņam ir tāda kur rakstīts "apguvis spoku pamatiemaņas". Tad jau mēs visi esam tikpat gudri kā viņš. Bet ja šīs ir pamatzināšanas... Kas būs tālāk?

Tā. Tagad man vajag 300 vārdus, lai varētu pievienot bildi. Tāpēc man ir jāpastāsta vēl kaut ko. Bet bezjēgā runāt nav labi. Tāpēc vienkārši novēlēšu visiem jaukas brīvdienas un priecīgu Jaunogadu.

p.s.: tagad varam gaidīt nākamo interesanto notikumu - nākamo konkursu kur sūtīsim savas stulbākās bildes :D

p.p.s.: atvainojos par gramatiku. Komatu likšana nav mana stiprā puse.

Tā kā man te nekādīgi neizdevās iedabūt bildi tad varat šo ainu apskatīt manā profilā :)

Lai jums jauka diena :)

42 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Tavā profilā rāda ka pēdēja svītriņa ir sarkana it kā nav nobalsots.

5 0 atbildēt

Man tas pats! emotion

2 0 atbildēt