local-stats-pixel fb-conv-api

Enijas dzīve. (47)3

Visi proti,Es,Selīna,Marks,Deniss bijām sanākuši norunātajā tikšanās vietā - klubā "lolo"."Lolo" klubs atrodas mūsu kvartālā,tas ir klubs kur var labi pavadīt laiku.Klubs ir glauns,es zināju jau sen par "lolo" klubu,bet es tā bieži uz klubu negāju,jo man bija neērti uz šejieni vienai nākt.Lolo klubs ir arī ļoti liels,iekš kluba, lejas stāvā ir tualetes un duškabīnes un lejā lielajā telpā bija paša kluba galvenā būtība kur visi izklaidējās,tajā atradās bārs kas pārdēva visādus dzērienus un uz mazās skatuves atradās lielās tumbas par kurām skanēja mūzika,šajā klubā bieži notiek ballītes,pasākumi.

Augšējā stāvā ir izklaides istaba kurā atrodas dažādas spēles un spēļu automāti un vēl divas atsevišķas lielas istabas,vienā istabā atrodas daudz gultas,kur kāds var pārnakšņot pēc lielās tusēšanas,bet otrā istabā ir paredzēta vairāk pārīšiem,pārīšu istabā atrodas liela gulta,televizors,un galds uz kura vienmēr atrodas rozes.

Pateicoties Markam mēs dabūjām to istabu kuru gribējām,Marks pierunāja kluba īpašnieku mums to izzīrēt uz vienu dienu.Visi aizgājām uz pārīšu istabu un izrotājām to,pēc tam Marks aizgāja nopirka vairākas šampanieša pudeles.

Tad Selīna piezvanīja Ketijai un aicināja viņu nākt uz klubu uz paredzēto istabiņu.Ketija drošvien jau bija nobēdājusies domājot,ka draugi aizmirsuši par viņas dzimšanas.Ketijai nav daudz radu tāpēc Ketija vienmēr izvēlās svinēt dzimšanas dienu kopā ar draugiem un ģimeni.

Par to laiku kamēr Ketija bija ceļā pie mums mēs izrotājām arī gultu ar rožu ziedlapiņām,lai skaisti izskatās,atstājām arī vēl daudz rožu zodlapiņas katrs sev rokās,ko mest virsū Ketijai.

Kā jau mēs norunājām speciāli,Selīna jau bija brīdinājusi Ketiju,lai pa taisno nāk uz pārīšu istabu un pieklauvē trīs reizes,ja neviens neatbild,lai vienkārši tad ver vaļā durvis un nāk iekšā.

Mēs jau laicīgi izslēdzām gaismu un aiztaisijām aizskarus,lai ir tumšs.

Marks stāveja pie durvju malas kur atradās gaismas slēdzis,es un Selīna stāvējām pretī Markam otrā pusē,bet Deniss stāvēja pa vidu iepretīm durvīm pa kurām nāks Ketija.

Kad Izdzirdējām klauvienu,mana sirds sāka pukstēt straujāk un es pie sevis domāju,kaut nu viss izdotos.

Ketija jau bija pieklauvējusi trīs reizes mēs nelikāmies ne ziņas,un kā jau bija runāts Ketija pēc trešās reizes atvēra durvis.

Marks uzreiz ieslēdza gaismu un mēs visi saucām: PĀRSTEIGUMS! un metām Ketijai virsū rožu ziedlapiņas.

Ketija bija negaidīti pārsteigta un priecīga un tai pat laikā šokēta,viņas acīs bija asaras

Deniss uzreiz piegāja pie Ketijas samīļoja viņu un noskūpstīja,pēc tam arī mēs pārējie samīļojām Ketiju,kas centās atapties no šoka.

Ketija ar asarām acīs sacīja : Paldies mīļš paldies draugi,man šis viss tiešām ļoti daudz nozīmē.Es neko tādu negaidīju,godīgi sakot pat domāju,ka jūs esat piemirsuši par manu dzimšanas dienu.Visa ģimene un pārejie jau paspēja mani apsveikt,domāju,ka jūs tikai esat piemirsuši.

Selīna : Nu ko tu protams,ka nē, mēs taču nekad neizmirstu tavu dzimšanas dienu.

Es: Protams!Mēs ļoti centāmies ceru,ka tev patīk.

Selīna : Jā liels paldies jāsaka Markam par to,ka viņš kaut kādā veidā sarunāja šo istabu.

Marks: Ko nu ,nieki.

Ketija: Mīļš paldies jums draugi, šeit viss izskatās lieliski.

Tad mēs aizgājām paņēmām savas dāvanas.

Es: šis viss jau ir dāvana no mums - es sacīju norādot uz izrotāto telpu.

Selīna: Bet mums ir priekš tevis kas vēl.-Selīna sacīja.

Tad mēs pasniedzām savas sarūpētās dāvanas.Es uzdāvināju auskarus un ķēdīti,Marks uzdāvināja šokolādi un mini kaķiti un Selīna mazu lācīti ar ķēdīti,uz mazā lācīša bija rakstīts "youre my best friend i love you" .

Tad mēs iedzēram visi uz Ketijas dzimšanas dienu Marka dabūto šampānieti,un pēc tam gājām lejā uz kluba galveno ēku kur notika diskotēka un sākām dejot lielajā Cilvēku pūli.

Skanēja laba, skaļa mūzika , bija jautri.

Domāju šo dzimšanas dienu Ketija atcerēsies ilgi,tāpat kā mēs visi.

49 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

 emotion  emotion  emotion 

0 0 atbildēt

Es gan neesmu nekāds eksperts klubu telpu iekārtojumā, bet vai tiešām tur būs dušas un istabiņas pārnakšņošanai?

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt