local-stats-pixel fb-conv-api

Dzīves realitāte.5

28 1

Ganjau ka visi kādreiz esat aizdomājušies par dzīvi un kāda tā kurma ir, vaine ? Varbūt kadam šis rakst nepatiks - bet ganjau kādam liks aizdomāties !

Vakarā tā sāku domāt - man ir viss ko vajag - Draugi, Ģimene , Pārtika, Apģērbs, Nauda izklaidēm utt. Bet citiem ? Mēs tērejam nenormālāko naudu tikai par kkādām bezjēdzīgam izpriecām un nevajadzīga mantām. Citiem pie mājas stāv vairākas mašīnas kuras pat naw wajadzīgas, majās sapirkti vairāki datori - kautarī tu izmanto tikai vienu. Dzīve nekad naw bijusi un arii nebūs taisnīga. Un tas pat naw atkarīgs no cilvēka. Nejau cilvēks izvēlās nākotni, bet nākotne cilvēku! Bieži gadās uz ielas redzēt nabadzīgus cilvēkus - bet viņi nepadodas kā visi parējie ! Viņi turpina dzīvot, vai pareizāk teikt - izdzīvot, tas vispār ir apbrīnojami, nav daudz cilvēku ar tādu apņēmību. Viņi dara visu tikai lai nopirktu maizi vai pašu nepieciešamāko. bet mēs, ieejot veikalā ar vajadzību pēc dažiem pirkumiem - piepērkam pilnus grozus ar lietām kas mums pat reāli naw vajadzīgas. Cik laba sajūta pārņem ieraugot tos pašus labdarības raidījumus pa televīziju - cilvēki palīdz cietiem - un savukārt citi palīdz viniem. Padomājat paši, kā jūs justos no rīta pieceļoties un saprotot ka jūs esat pazaudējuši dzirdi, vai ka vairs nevarat pastaigaat. Tas būtu drausmīgi - un ja jums vēl naw naudas dārgajām operācijām... Dzīve ir skarba - bet to var mainit palīdzot viens otram !

Nū ganjau kadam raksts nepatika bēt vnk tās bija manas pārdomas, paldies tiem kas lasīja (sun)

28 1 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://Myself
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

es arii esu taa padomaajusi...

pasai nekaa netrukst, bet no pieredzes saku ka maniem radiem taa nav paveicies...

esmu redzeejusi asaras cilveeku aciiss, jo nav visa vajadziigaa,,,

skumjiemotion

5 0 atbildēt

Par dzīvi un tās jēgu esmu domājusi daudz un esmu sapratusi, ka daudzu sapnis - dzīve bez pārbaudījumiem un grūtībām - patiesībā būtu tīrais murgs. Jā, cilvēki bieži nenovērtē to, kas viņiem ir, bet tikpat bieži viņi to zaudē. Cilvēki ir dažādi un dažāda ir viņu attieksme pret dzīvi. Tā tas ir bijis un būs arī turpmāk. Visi nekad nedomās vienādi un vienlaikus nenonāks pie vienām un tām pašām atziņām.

3 0 atbildēt
exe avatarsexe

не мы такие, жизнь такая!

2 0 atbildēt