local-stats-pixel fb-conv-api

Domino #50

117 0

Čavas, sorry, ka biju tik ilgi projām. Nolēmu pēkšņi uzrakstīt daļiņu, ceru, ka jums patiks. Varbūt drīz beigsies šis stāsts. Jauku dienu, šajā drūmajā dienā. Prozit !

Uz dejām neuzaicināja, un diena pagāja dranķīgi. Autobuss bija diezgan patukšs, man bija beidzot kur sēdēt. Autobusā bija tikai daži cilvēki no mūsu augstskolas, tai skaitā Maiks. Centos aizsegties ar avīzi, kuru atradu uz blakus vietas, bet tāpat nevarēju noslēpties, viņš mani ieraudzīja, bet es viņu nolēmu ignorēt.

-Sveika ! Es gribēju tev paprasīt ..... emmm.... kas bija uzdots uz algebru ? -Es domāju ko viņš tur muld.

-Vesela lapaspuse ! Vai vēl kaut ko ? -Es tomēr padevos viņa šarmam.

-Jā, es nevaru vairs ! Vai nāksi ar mani uz dejām ? -Man sevī bija jautājums - vai tas ir mans kārtējais sasodītais sapnis ?

-Es nezinu, es padomāšu, vēl tam ir domātas 2 nedēļas. Es taču neesmu glīta ! Uzaicini mūsu klases 2. mīluli Sāru, tev ar viņu būs jautri, kāpēc uzreiz mani ?! -Es piecēlos, gribēju jau iet, bet viņš mani saķēra aiz gurniem un atkal apsēdināja mani atkal savā autobusa vietā.

-Nu lūdzu ! Tikai uz dejām, un dieva dēļ viss ! Dejas, tikai uz 1h, un tad varēsi iet prom ! -Joprojām domāju.

-Labi, tikai uz dejām, tikai lēnais valsis un viss es iešu prom, tu nedrīkstēsi mani ne pavadīt, ne skūpstīt, ne apskaut, tikai dejot, un viss.

-Labi, labi ! Miers ! Sarunāts, paldies tev, Missij ! -Viņš glīti pasmaidīja, un mani izlaida no manas vietas, izkāpu ārā līksmodama.

Biju jau pie mājām, mana mamma kaut kur taisījās iet, bet es pat nezināju kur.

-Mamm, vai jau atkal tu ej prom ? Brauksi pie tantes Sašas ? -Mamma turpināja zieķēt savas lūpas ar lūpu balzāmu.

-Jā, meit, es došos pie tantes Sašas, tev ir tikai daži uzdevumi, pabaro mūsu kaķi Krēmi, izmazgā traukus un viss, būšu tur nedēļu, nebaidies ! Mājas atslēgas ir zem tepiķīša, ja kas ieslēdzies. Atā ! -Mana mamma ir ratiņkrēslā, bet sparīga tā kā es nezinu.

-Atā mamm ! -Mammu vairs nevarēja redzēt pa logu starp aveņu krūmiem. Gribēju aizbraukt uz vietējo veikalu ''Plūmīte'', apčamdīju kabatas, atradu dažus centiņus, un Maika numuru, uzzvanīju un sarunāju satikties pieturā ''miesīte'', veikalu atcēlu.

117 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000