local-stats-pixel fb-conv-api

Bēdīgs stāsts par melno kaķi ar laimīgām beigām8

Šis ir man stāsts par melno kaķi. Viņš ir bēdīgs, bet stāsts ir ar laimīgām beigām. Ceru, ka jums patiks, jo pati sarakstīju šo stāstu.

33 2 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Nav nekādas starpības kādā krāsā ir kaķa kažoks. Tas ir un paliek kaķis - melns, balts, pelēks, strīpains, rižs, vienalga kāds. Es ņemtu jebkādu kaķi. Jebkuras krāsas kaķis ir foršs un ar savu unikālu personību.

https://media.tenor.com/VNmCbJ5TFyQAAAAd/herding-cats-cat-herding.gif

5 0 atbildēt

Šis stāsts ir pārāk īss. Tev vajadzētu pārrakstīt stāstu, sižetu atstājot, bet pārējo padarot garāku. Es uzrakstīšu piemēru sākumam. ''Reiz kādā mājā kaķenei *kaķenes vārds* piedzima seši kaķēni. Viens bija melns, pārējie svītraini. No sākuma kaķēni dzīvoja laimīgi kopā. Bet kādu dienu saimnieks ilgi runāja pa telefonu... par to, kad kaķēnus varētu pārdot. Pēc laika sāka braukt pircēji. No sākuma atnāca kāda sieviete un izvēlējās divus svītrainos kaķēnus. Lai kā pārējie kaķēni vaimanātu un māte šņāktu, sieviete devās prom... un kaķēni vairs neatgriezās.''

4 0 atbildēt

Šis stāsts par Melnīti ir silti emocionāls un aizkustinošs. Tas parāda, cik svarīgi ir neļaut stereotipiem noteikt mūsu izvēles, it īpaši, runājot par dzīvnieku pieņemšanu un dzīvnieku patversmēm. Šī stāsta beigu daļa, kur Melnītis atrada mājīgu ģimeni, liek saprast, ka katram dzīvajam būtībai ir vērts un ka viņa vērtība nav atkarīga no krāsas. Tas ir labs piemērs tam, kā labi cilvēki var mainīt likteni un piedāvāt otro iespēju tiem, kas to visvairāk vajag.

2 0 atbildēt

👌

1 0 atbildēt

Sunim vajag simnieku, bet kaķim vajag mājas. Un - visi dzīvnieki ir forši

0 0 atbildēt