local-stats-pixel fb-conv-api

stāsts no dzīves!5

18 3

Šīs stāsts būs no patiesiem notikumiem, sāksim ar to ka mūsu galveno varoni sauc Samanta (vārds mainīts)! Un otro galveno varoni sauc Alvis! Samanta, Alvi pazīst jau vairākus gadus, viņai viņš patika ļoti, un ka Samanta domāja Alvim patīk arī viņa! Viņi iepazinās un saka čatot, pēc kāda laikā viņi sagaja kopā, vis bija labi, līdz neieradās Alvim labākais draugs kurš visu sabojāja, viņš Samantai pastāstīja visādas muļķības par Alvi, un viņa noticēja, pati nezin kāpēc, bet noticēja! Viņai bija sāpīgi kad Alvis melojis viņai un smejies pa viņu. Un kamēr Samanta raudāja un cietā, Alvis nerakstīja un nezvanīja viņai, pa spīti visām viņa smagajā kopā ar Aivi. Bet lai cik Samantai nebija grūti viņa izlikās laimīga, kaut būdama ar cilvēku kopā, kurš viņai neko nenozīmēja! Bet Alvis neko nedarīja lietas laba, viņš turpināja tusēties,un ļaut Samantai būt kopā ar Aivi, tas viņu vēl vairāk sāpināja! Viņa vairāk nevarēja izlikties, jo būdama kopā ar Aivi, viņa takš visu laiku domāja par Alvi!!! Viņa aizgāja prom no Aivja! Viņa ļoti daudz raudāja, jo redzēja ka Alvim ir jauna meitene, pēc tam vēl viena! Pagāja divi gadi, viņš uzrakstīja, bet pa to laiku daudz kas bija mainījies, Samanta pārcelas no Latvijas un citu valstī, bet pat iedomāties nevarēja kad Alvis ir tikai 1h lidojuma no viņas! Tā viņi saka atkal čatot, un tagad viņa sev teica kad savu laimi nepalaidis vaļā, nekad! Viņi čatoja, runāja! Viņi pat raudaja, un smaidīja kopā! Bet visām šitām pienāca beigās, dēļ Samantas rakstura, viņa nevarēja uzticēties Alvim, viņš tak darīja visu, lai atkal Samanta būtu laimīga, bet beigās atkal viņa visu sabojāja! Pagāja nedēļā, Samanta mēģinaja aizmirst Alvi, darīja visu iespējamo! Iepazinās ar citiem, bet nekā, viņa nevarēja aizmirst Alvi! Kādu dienu viņa neizturēja, pastāstīja savai labākajai draudzenei visu, ka viņai viņš pietrūkst, ka viņa būtu laimīga kad ja viņš uzrakstu! Un draudzene neizturēja un uzrakstīja Alvim! Samanta bija tik laimīga ieraugot vēstuli no Alvja, un viņa aprakstīja kad arī ilgojas pēc viņa, un kad grib būt tikai viņa! Runājot par Aivi, viņš atrada sev meiteni un tagad laimīgi kopa! Bet par mūsu galvenajiem varoņiem runājot, gribētos lai viņiem būtu vis labi un viņi atkal smaidītu un mazāk raudāju kopā!! Samantai Alvis nozīme ļoti daudz, ceru viņš atbildes viņai ar to pašu,un būs laimīgi kopā!

Ja kādam patika rakstāt komentāros, vēl daudz stāstu IR, bet ne par mīlēs balodisiem, bet par kaut ko citu!!

18 3 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Cilvēki, vismz es, lasu ātri un ātrumā bieži izlaižu kādu burtu, rezultātā Aivis un Alvis man bija viens cilvēks, kas neļāva man izprast šī stāsta jēgu ( ieteiktu pamainīt vienam varonim vārdu, lai nav tik līdzīgi )... Pats stāsts uzrakstīts pavirši. Nekas wow...ikdienā tā bieži notiek, zinu daudzis cilvēkus, kas dēļ tā, lai izrunātos viens ar otru, labāk klusē un visu sabojā.

5 0 atbildēt

21. gadsimts... tā ar katru otro... pārējie spēlē datoru emotion

1 0 atbildēt
Nu tiesi tada sajuta, itka es lasitu par savu labako draudzeni.
0 0 atbildēt
Šito stāstu rakstiju tik dēļ tā lai kāds padomātu labi ar galvu, pirms kaut ko rakstā! Un vai tad spoku noteikumos bija rakstīts kad vajag būt wow??
0 0 atbildēt