local-stats-pixel fb-conv-api

mana neveiksme ar meiteni.7

Es ar meitni iepazinos pirms 5 vai 6 gadiem laukos nu precizak pilseta Aizpute ka jau katru gadu es braucu palidzet vecmāmiņai lauku darbos bet kad es satiku meiteni man nevajadzeja pat ne paris dienas lai ar viņu sadraudzetos.
Nu labi tuvak pie temas tatad pirms gada man radas jutas pret vinu nu iemilejos.tagad katru reizi kad es viņu satieku es apmulstu.es jau paris menesus ar vinu nesarunajos un pat pa telefonu nesarakstos.
Man vinienkarsi ir bail ka es pateiksu ka milu vinu.un es nezinu ko es darisu kad ja vina pateiks ka nemil mani tad bus tads abloms nu nezinasu ko darit bet ja pateiks ka mil busu priecigs bet ko tad tad jau nekas vairs nebus ta ka agrak.
Un ja es varetu uzdavinat davanu ar vestuli kur viss pateikts? Un es jau vienreiz biju uzrakstijis iszina ka milu vinu un vina atbildeja ka ari mil mani bet kad es vinu satiku un pajautaju par to vina visu noliedz.

Varbut kads varetu ieteikt ko man darit?
Es neesmu pilngadigs un man vel ir visadi strunti par kuriem man vel ir jadoma gan skola nu pedeja klase 9.

Ps. un vinai nepatik mans draugs, jo viniem nav kopigas intereses.

56 2 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Sveiks! Kad biju tava vecuma bija lidzigi, tagad to apdomajot vienmer nonaku pie viena sledziena - labak nozelot ko izdariji, ne-ka ko neizdariji. Met kaunu pie malas un keries pie lietas, ja nebus ka gaidi zinasi atrak, ja bus ... tad bus. Galvenais nevilcinies, katra diena kas pagajusi vairs nav atgustama. Par to ko vina vai citi domas tev nevajag satraukties viss dzive iet un mainas, gan viedokli gan cilveki.

11 0 atbildēt

norauj plāksteri and move the fuck on.

un iemācies rakstīt >.<

7 0 atbildēt
Nu labi palasisu paldies
0 0 atbildēt

Piekrītu Jānim. Es, kā meitene, tev varu pateikt, ka man, un es domāju vismaz daļai meiteņu, ir svarīgāka rīcība nejau vārdi. Var teikt, ka mīl simtiem reižu, bet tad, kad jāsāk rīkoties, tad to mīlestību nevar redzēt. Tu vēl esi ļoti jauns un man neliekas, ka tā ir mīlestība. Man pašai nav daudz vairāk gadu, bet zinu, ka tavā vecumā katras jūtas liekas kā mīlestība. Iesaku tev rīkoties, bet ne pārāk uzbāzīgi un par mīlestību neko neteikt, jo tas viņu var nobiedēt. Un vēl man interesē cik tai meitenei gadu. 

0 0 atbildēt

Pa 5 vai 6 gadiem jau nu vajadzēja saprast abiem, ir, vai nav. 

0 0 atbildēt

Kas neriskē tas nevinē emotion

Just do it emotion

Labāk pasaki tagad nekā nepasaki vispār, citādi var sanākt tā ka tu nepasaki un viņa aiziet pie kāda cita. Ja pateiksi varētu būt ka viņai tādas pašas jūtas, kā jau teicu, kas neriskē, tas nevinē emotion

0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt