local-stats-pixel fb-conv-api

Trakums.4

52 0

Šodien sapratu ka gribu mainīt dzīves vietu.Ne jau tāpēc ka nepatiktu pašreizēja vai nevarētu atļauties,bet gan kaimiņu dēļ. Man ir "paveicies" ar "kulturāliem,laipniem un palīdzīgiem" kaimiņiem. Kuru kultura izpaužās lielā daudzumā lamu vārdu. Laipnība izpaužas izmētājot tukšās alus pudeles un izmēķus pa pagalmu un kāpņu telpu. Palīdzīgi pat ļoti,kad man tā visa draza jāsavāc viņi vēl pasmejās. Ļaunākais ir tas ka visi ir jaunieši 20-26gadi veci. Ievācās mantotā dzīvoklī pirms diviem mēnešiem un mūsu klusā savāktā māja pārvērtās par kaut kādu dzertuvi.
Nebūtu te mazu bērnu pieciestu. Bet tagad kaut kādi dzērji visā savā krāšņumā bļauj aiz sienas. Skumji pavasaris laiciņš jauks izlaistu bērnus pagalmā paspēlēties,bet tas nav iespējams dažu indivīdu dēļ. Galvenais ka cīnīties ar viņiem ar nevar. Esam gājuši pie namsaimnieka,saukuši policiju. Bet viņi redz neko īpaši izdarīt nevarot. Visi mājas iemītnieki ir noraizējušies.Mājā ir 8.dzīvokļi 4no tiem dzīvo ģimenes ar bērniem 2vos pensionāri un tas pēkši parādās kāds laimīgais mazbērns kurš mantojis 2vus dzīvokļus (tantei piederēji divi dzīvokļi,kas ir pārtaisīti vienā lielā) un sāk te taisīt visādus tračus.
Sākumā visi klusējām domājām-Puikas izklaidējās,atzīmē kam gan negadās. Bet kad tas aizgāja jau tādā līmenī,ka mūzika visu dienakti spēlē uz pašu skaļāko. Kāpņu telpā apgrozās diez gan apšaubāmas personas. Mums sievietēm i bail pat bez vīriem iziet no mājas.Reiz vīrs gāja vienos naktī prasīt lai mūziku nogriež klusāk,jo bērni pat paglēt nevarēja. Un ko viņi pasmējās un uzgrieza skaļāk,vīrs gribēja saimniekam pa aci uzšaut bet saprata ka viens pret četriem galā netiks,nācās saukt policiju. Lieki piebilst ka pēc tam viņi sarīkoja mums elli. Un ne tikai mums,bet jebkuram kaimiņam kurš neizturēja un izsauca policiju.
Manis pēc viņi tur varētu nodzerties melni,lai tikai netraucē citiem. Ir cilvēki,kas dzer un citus netraucē un r tādi mežoņi kā šie. Tagad dēļ kaut kādiem atsaldētiem idiotiem jāmeklē dzita dzīves vieta,jo te jau dzīves nebūs. Un atrodi vēl lēti pilsētā dzīvokli. Sākumā vēl pārdot veco ar tādu bonusu kā skaļi dzērāj kaimiņi. Bij atnācis pircējs kā iegāja kāpņu telpā apgriezās un aizgāja.
Un mūsu māja tāda nav vienīgā. Gandrīz katrā otrajā māja ir pa tādam kaimiņam. Es nesaprotu cīvēki tiešām nejēdz normāli iedzert .Vai vienkārši alkahols ir tik šausmīgi piesaistoš,ka liela daļa sabiedrības vienkārši nodzerās.Skumjākais ir tas ka tieši jaunieši sāk nekontrolēti dzert. Un uzvedībā tas izpaužas vienkārši šausmīgi. Mani šokēja ka pie šiem puišiem sāka nākt meitenes 15-17gadīgas. Tiešām nopietni neko labāku atrast nevarēja par pārs pārdzērušiem tēviņiem,kas neko vairāk kā divlitrīgo nespej nopirkt. Žēl meiteņu pie nekā laba tas nenovedīs. Un labākais ir tas ka kaimiņiene neizturēja.Policijā iesniegumu uzrakstija par mazgadīgo pavedināšanu un ko nekas nenotika jo izrādās ka vienam "jaukajam kaimiņam" onkulis strādā policijā. Lūk un tādēļ situācija arī nemainīsies nekad.
Tagad sapratām vienu vai nu jācieš šie kaimiņi vai nospļauties uz dzīvokli pilsētā atstāsim pagaidām tukšu un mēģināsim pārdot. Un pārvāksimies uz lauku māju ko apmeklējām tikai vasarā,tas nekas ka dārziņš bērniem ir tālāk darba vairāk ,bet vismaz dzīvosim mierīgāk ar jēdzīgiem kaimiņiem un bērni varēs droši skriet pa āru.
Pēc visiem šiem notikumiem es sapratu vienu,ar šādiem cilvēkiem ir nereāli cīnīties,viņi ir kā sērga,kas nogremdē sevi nebeidzamās alkahola jūrās. Ja viņi tagad ir iesākuši šādi tad tas nemainīsies nekad. Žēl ka alkaholam ir tāds spēks.Tas pazudina cilvēkus,tas sagrauj sabiedrību un iznīcina jeb kādas sabiedrības normas. Bet katram sava izvēle ne man ar to jādzivo. Žēl ka jācieš šādi cilvēki blakus.

P.s atvainojos par kļūdām tekstā.

52 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000
Mēs apsveram šo variantu ja neizdosies pārdot. Bet nu reāli vai kāds gribēs iet,ja paši bēgam prom dēļ kaimiņiem. Tur vajag tad stiprus nervus. A ko pagadās ar iekšā laist negribās. Tomēr bij plānots un remontēts kā mums patīk a te tāds pavērsiens.
0 0 atbildēt

Lai vīrieši maskās atskalda tos nemiera cēlājus pāris reizes, būs miers. emotion Veiksmi!

0 0 atbildēt
Tu brīnies,ka pie viņiem nāk 15 gadīgās meitenes tusēt,bet ko pati tajā vecumā dariji?
2 2 atbildēt