local-stats-pixel fb-conv-api

Slimot nav nemaz tik patīkami.21

92 0

Čau, Te Čarizards!

Kā jau zināms, ka pa Latviju ir izplatijusies gripu sēga. Pats arī saslimu jau pirmdienā, bet īstās 'sāpes' sākās trešdienā kad temperatūra sasniedza jau 38,5 manās padusēs. Neko, atbraucu mājās no skolas kopmītnēm un padzēru tēju, siltu zupiņu un dēvos gulēt. Viss jau forši, kam gan negribētos brīvdienas no skolas? Varbūt ne ar tik lielu temperatūru kāda bija man, kad piecelties ir lielākās mokas.

Tātad visu nakti elsoju un smagi elpoju... Bieži cēlos augšā... 5 no rīta temperatūra sasniedza 39,0 grādus pēc celsija. Mamma izsauca ātro palīdzību, jo zāles man dēva zirga devās, bet temperatūra uz 30 minūtēm tik samazinājās labi, ja pa 0,2 grādiem. Ātrā palīdzība pie durvīm sāka klauvēt aptuveni pēc 15 minūtēm kad izsaucām viņus.

Veica man turpat dzīvoklī izmeklēšanu. Protams neko neatrada. Tad temperatūra bija samazinājusies uz 38,2 grādiem. Teica, ka ar gripu esmu saslimis kā arī drīz vecākus aplipināšu kad pats būšu jau vesels. Tad tur nenopietnas lietas jautāja un aizbrauca prom sakot, lai dzer daudz ūdeni un vismaz vēl visu nākošo nedēļu ārstējos. Man pašreiz notika praktiskās apmācības skolā, kuras 'gandrīz neiespējami' ir labot... Tā nebija laba ziņa, bet audzinātāja jau teica mammai, ka kaut kā jau atstrādāšu. Vairāki no grupas jau bija saslimuši vai arī vienkārši neapmeklēja skolu.

Pajiet pāris stundas un mēram atkal. 39,5 grādi pēc celsija temperatūra padusēs. Dzeram zāles, bet virs 39 grādiem temperatūra saglabājās. Gulēju dzēru tēju, zāles visvisādas, līdz tikai vakara pusē temperatūra samazinājās līdz 37 grādiem.

Gribu jums teikt, lai, ja esat slimi vai arī, ja kāds pazīstams ir saslimis ar gripu (kakls sarkans, bezspēks, visas maliņas sāp, iesnas, klepus), tad vienkārši turaties pa gabalu no viņiem, jo ticiet man... Nekas jauks te nav un, ja ārste teica, ka vēl nedēļa būs jāveseļojas, tad nebrīnos, ka būs vēl traki brīži. Pašam jau liekas, ka vienkārši esmu saaukstējies, bet nu, ja saka, ka gripa, tad gripa. Skolas kopmītnēs daudzi bija tādi nevesali, līdz arī pats kļuvu par...

92 0 21 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 21

0/2000

Veseļojies, ar gripu nevar jokot, tas ir ļoti nopietni!!!

3 0 atbildēt

Veseļojies emotion

2 0 atbildēt

Oj, vecīt, 39 - 40 grādu temperatūra jaunulim tāds nieks vien ir. Par to pilnīgi nemaz nav jāsatraucas. 

Man savulaik, studenta gados, neviens pat nedomāja saukt nekādus ātros, pat kad burtiski izrubījos ar 40.2. Pāris diennaktis karsoņa murgos pamētājos pa migu, tad sāku pamazām klunkurēt. Kad varēju daudz maz stabili noturēties vertikāli, atradu skapītī dzērvenes, saēdos tās un vēl pēc dienām 3  - atkal skrēju kā vilks...

0 0 atbildēt

Ir tusiņš paredzēts, bet 40 grādi temperatūra un plaušu karsonis - mazliet apaukstējies, pohu* mīļaisģ!!!

0 0 atbildēt

Čaāāāāa!

0 0 atbildēt

ČĀĀĀĀĀĀĀAĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀ emotion 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt