local-stats-pixel fb-conv-api

Second hand jeb humpalas.33

645 5

Jā, jūs nepārlasijāties humpalas. Šis nebūs baigais raksts un neceru uz baigajiem plusiem , bet tīri manas domas. :)

Tātad, domājams katrs ir kaut reizi dzīvē iegriezies tādā vietā un protams par to nav jākaunas. Es esmu tur diezgan bieži dēļ vienas lietas -grāmatām.!
Protams grāmatas ir angļu valodā , bet tomēr dažas ir vērts nopirkt un izlasīt ziedojot par grāmatu sākot no 20 centiem līdz aptuveni 1€.
Pašai ir bijušas reizes kad aizmirstu teicienu "nespried par grāmatu pēc tās vāka" (ja zinu tam ir cita nozīme , bet šoreiz saprotot burtiski) un nopērku grāmatu tikai tāpēc , ka skaisti iskatijās bet teksts iekšpusē ir pilnīgs sviests.
Lai nu kā varu pastāstīt par manuprāt veiksmīgāko pirkumu kas izmaksāja 35 centus.

645 5 33 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 33

0/2000

Kur tās grāmatas var nopirkt? Man noteikti patiktu. Tikai žēl, ka angļu val gluži tik viegli kā latviešu neiet. 

Bet vispār gribēju teikt komplimentu par raksta oriģinialitāti. Pašam ko foršu izdomāt nav tas pats, kas pārtulkots. emotion Man arī tās grāmatas patiktu. emotion

6 0 atbildēt

Humpalas skan drausmīgi. Man labāk tīk tos saukt par ...kaut vai krāmiem emotion

Mana iemīļotākā nodarbe brīvdienu rītos ir klejot pa krāmu tirdziņiem. tad, kad izbraucam kaut kur ārpus savas vides, pirmais, kas jaunajā vietā ir jāatrod- krāmu bodītes un antikvariāti.

Bet ja runājam par grāmatām, tad mani ieguvumi ir par apmēram 50 centiem iegādāta ļoti labā stāvoklī, skaista bezgala,  Šekspīra darbu izlase un milzonīga enciklopēdija par visu un visiem- koka /ādas vākos.

4 0 atbildēt

Starp citu, ja gadās iemaldīties mākslas akadēmijas pagrabā (Kalpaka bulvārī), tur uz viena galdiņa regulāri ir izliktas grāmatas, kuras var ņemt par brīvu. Parasti tā so-so, bet gadās īstas pērles.

3 0 atbildēt

Tādi jau esam mēs visi. Piemēram es eju skriet ar 50 eiro firmas krekliņu, kas garantēti noturēs sezonu un humpalās par 5īti dabūtam ērtām, ievalkātām botēm, kas arī noteikti noturēs visu sezonu. Vajag tik zināt ko meklē, un tur var atrast visu.

3 0 atbildēt

Reiz tur atradu no ķīniešu valodas tulkotu filozofisku grāmatu par ...kaķiem. Kaut kas vnk fantastisks. Ar ļoti skaistām ķīniesu stila ilustrācijām.

2 0 atbildēt

Kurās humpalās var nopirkt grāmatas?

2 0 atbildēt

nu LV jau arii outlet veikalus nezkaapeec deevee par humpalaam, reali taas nav humpalas, vnk prece kas no brendu veikaliem netika iztirgota, velak tiek sutita uz outlet veikaliem, dazhreiz gadas ari ka prece kurai ir kads niecigs defekts tiek sutitas ari uz tadiem veikaliem. 

ja taas buutu reaalas humpalas, tad taas buutu apmeram kaa taas kas ik palaikam uzpeld tirgos vai kur, atceros berniibaa savaa pilseetaa redzeju humpalas tirgotaajus, tur nebija labu prechu vnk lupatas un nekvalitativas... un taas leetaas, nekvalitatiivaas, novalkaataas humpalas tie tirgoni ievaac taadaas valstiis kaa UK, Vaacija utml., uzdodoties par labdaribas organizaacijaam, metot paskastiitees maisus kur likt taas dreebes un lapinas ar informaciju kura datuma cikos vini savaaks to maisu kas bus atstats uz ielas. 

Ir jau ari LV mikseetie humpalu veikali, bet Es kad biju dazhas reizes tados veikalos, vienmer atradu labu brendu drebes, lai ari itka humpalu veikals, drebes jaunas. Secinaajums, taas dreebes ir ieegaadaatas tais pat UK, Vaacijaa utml., no noliktavaam kur tiek iztirgoti parpalikumi pa kapeikaam. Ja kaadam interesee varat iechekot google, piedavajumu papilno, tikai viena nianse... iegadaties tas paletes var tikai juridiskas personas PVN maksaataaji.

Ta ka tie cilveki kuri skatas shkiibi uz itka humpalu veikaliem vnk nav zinoshi un savas nievaajoshaas attieksmes del pret cilvekiem kas tur iegriezhas, vini paraada to ka galvaa pashiem skaidas, jo isti nezin prechu izcelsmes vietu, bet taipat laikaa teelo viszinoshus.

2 0 atbildēt

es arī eju dēļ grāmatām,jau piecas esmu nopircisemotion

1 0 atbildēt

Es otrā elpā nopirku plānotāju, šķiet, ka par 1 eiro, Jāņa Rozes izdevums un pilnīgi jauns. emotion 

1 0 atbildēt
Humpalās bieži ir vairāk nekā drēbes un ir ļoti noderīgas lietas.
1 0 atbildēt
Kurās humpalās var nopirkt grāmatas?
0 0 atbildēt
Tulīt izlabošu. emotion No telefona rakstot ir viegli kļūdīties. emotion
0 0 atbildēt
Emmm...vai tad humpalas nav apģērbu veikals? Kopš kura laika tur pārdod grāmatas? emotion
0 0 atbildēt

heh pati tādā veikalā pa vasaru pastrādāju, ko tik tur nevar atrast, reiz ieraudzīju svārkus kas maksājuši 120 eiro, arī grāmatas tur bija labas, nesen vēl ieejot tur varēja pa dažiem eiro nopirkt vēl ejošus vecos  nokia  emotion

0 0 atbildēt