local-stats-pixel fb-conv-api

Sabiedrības 'atkritumi' (BEIGAS)30

Plašāk, meiteņu, RSU audzēkņu - Sandras Reščenko, Ievas Lippes, Dinijas Bogdanovas - projektam sekot līdzi varat šeit.

video - Vasīlija stāsts



262 1 30 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 30

0/2000

Prieks par tādiem cilvēkiem kā jums. emotion Visu cieņu.

17 0 atbildēt

   Baigā sieva,tiko vecis paliek bez darba,tā  mīestība pazūd,nafig neesi vajadzīgs.Es pat nevaru iedomāties,ko viņam darīt.Jo sabiedrība uz viņiem "skatās" kā uz nekā... 

15 0 atbildēt
Varu kādu no Jums 4 apprecēt?
11 0 atbildēt

ļoti vienkārši - citi nevar palīdzēt viņiem, jo tie paši par sevi knapi tiek galā un daudz ko nesaprot, ir apmulsuši. Vai arī vienaldzība.

8 0 atbildēt

itkā divi vienādi cilveki - abiem divas acis, divas rokas, kājas, bet viens kļūst bagāts, cits nabags.

7 0 atbildēt

Ir labi zināt, ka cilvēki vēl nav izmiruši. Cepuri nost!

5 0 atbildēt

Ko Nu var Pļūtīt izlaidies slaists nēesot naudas ar ko mājās aizbraukt, a *****j mūlis tāds nodzerts un ļuļķis mutē??

****još..

Vienkārši šie cilvēki vienā brīdī ir pārstājuši "Airēt" un peldēt pa straumi, un tapēc arī ir atjēgušies kā bomži.... Vot aizbrauciet uz laukiem un paskatieties kā vecīši dzīvo, ar savu 150 eiro lielo pensijiņu, un viņiem pietiek naudas i par elektrību samaksāt i paēst, un vieņiem neviens nepalīdz, taču viņi cīnās..

A te vīrs Ozola gados paņemis un norijies, kautko ņerkst par sūdīgu dzīvi...

Es piekrītu, ka Latvijā strādājot melno darbu ir grūti nopelnīt un grūti izdzīvot, Bet nu klūt par Bomzi var tikai ja Tu esi pilnīgi palaidies..

5 1 atbildēt

Jā protams Es domāju tad nafig strādāt Taisam Parazītu Inkubatoru un miers...

cilvēki ir izlaidušies, vairas neko negrib.. Un jā pie tā nav vainīgi tikai cilvēki, pie tā lielākoties ir vainīga sistēma, kura rada šos parazītus, arī mūsu ekonomika ir PARAZĪT ekonomika, jo vis lielāko peļņu nes nevis uzņēmums kas reāli kautko ražo, Bet bankas kuras kruķī naudu un spaida podziņas, visādi Biržu mākleri, nevis tie kas piemēram iegūst graudus,,, Arī dzīve ir mierīgāka Bomzim, nekā Man Vai Tev kam Kautkas pieder un mēs par to cīnamies, strādājam, Taupam utt..

Visa šī Labdarība lielākajā daļā gadījumi izraisa tieši pretēju efektu, tā pazemo cilvēku, bieži vien izraisa negatīvas emocijas, un Jā arī paši laba darītāji tādējādi mēģina pacelt sevi pār to nabagu kam viņš paqlīdz, vēl viena blakne ir jau pieradums kautko lūgt un prasīt.. Ja vēl 90 gados arī bija mūsu ciematā alkaši, taču tad kad šiem "Dega trubas" Tad šie nāca un prasījā vai nav kāds darbiņš kautvai Sienu palīdzēt sanes un samaksāt šim 2vīti lai ir ar ko nodzēst. Tad tagad jau Davai viņam tā pat... Jūti atšķirību... Valsts Audzina parazītus kuri domā ka viņiem viss pienākas, a reālā dzīve parāda ka nekas viņam nepienākas, un tādēļ arī veidojas Visādas Humānās krīzes...

SISTĒMA ir nepareiza, tā nestrādā, tā vienkārši Nīcina cilvēkus lauž tos, Un ir liela daļa kas vienkārši salūzt...

3 0 atbildēt

Tiešām nevienam nenovēlu tādu dzīvi!

3 0 atbildēt

Prieks ka ir tādi cilvēki, kas nenovēršas no līdzcilvēkiem un palīdz tiem. Vairāk tādu cilvēku uz pasaules.  Visu cieņu jums meitenes, par to ka palīdzējāt šim kungam nokļūt mājās.  

3 0 atbildēt
Aizej uz lv vēstniecību kāda cita valstī. Pasaki ka esi latvijas pilsonis bet nu redziet, tā sanāca, esmu bomzis šeit pašlaik. Dabūtu no apsargā pa zobiem un izmestu ārā no teritorijas, ja vien tik tālu tiktu. Skuķi malači, onka tagat droši vien mājās nu vismaz dzimtenē.
3 0 atbildēt
Pēc diršanas izklausās.... aizej uz veesnieciibu un nokaarto atlauju par izcelosanu , vai pasi....
4 1 atbildēt

Man ir prieks, ka vēl uz pasaules pastāv cilvēki ar sirdi un līdzjūtību. Tagad pat uz ielas ejot, ja kādam paliktu slikti un kāds nokristu, vai nu visi smietos vai paietu garām. Man vienmēr ir bijis žēl visu bezpajumtnieku, bet nav nekad bijis drosmes pieiet viņiem klāt. Vienu reizi ir sanācis ar vienu bezpajumtnieku sarunāties, viņš ar mums - bērniem, bērnu laukumiņā ķerenes spēlēja un par savu pēdējo naudu mums saldējumus pirka, mēs bijām aptuveni 10 gadus veci, bet, tomēr beigās viņš esot sācis apzagt mašīnas un sācis sēdēt cietumā. Visu cieņu jums, meitenes. emotion

2 0 atbildēt

Dīvaini, ka necentās saviem spēkiem tikt mājās.. 300 kiļus jau pat ar kājām var nocirst.. vasarā vispār.. labāk jau būtu nekā gulēt uz ielas.. beztam nostopēt ar nekāda problēma..

Kādas 20 reizes esmu braucis Latvija-Lietuva-Polija-Vācija, un tikai 1 reizi Polijā un Vācijā uz robežas prasija uzrādīt dokumentus..

Uz Lietuvu braukts reizes 100.. pēdējos 10 gadus tur neviens pasi nav prasijis..

2 0 atbildēt

No vienas puses jau protams prieks utt utt. Viena lieta visā šinī pasākumā, kas īsti neštimm. Iemesls kāpēc šis čalis sitās pa lv. Tak nav neviens tik dumjš, lai nespētu Rīgā vēstniecību atrast. Kautkā neritīgi liekas tik vienkāršas lietas dēļ. Kā viņš mēnešiem bomžojās or gadiem nezinu, bet katrā ziņā krietni ilgi. Aizstopot uz Lietuvu tak var no Rīgas viens un divi, uz robežas mierīgi būtu izstāstījis kas par lietu nedomāju, ka šamo dzītu prom. Ja jau nauda odžierim sanāca tad tak tik daudz kā busam uz kaimiņzemi (kura nav pārāk tālu) arī varēja sadabūt. Pozitīvi katrā ziņā, bet te līdz galam kaukas neštimm. 

2 0 atbildēt

Jocik Lietuva nav Ķīna var ar kājām aiziet, bļin 10 mēneši, kkas te nav pareizi.

2 0 atbildēt

Projekts... emotion

2 0 atbildēt
Nepatiik raksta nosaukums. Aizskarosh. :/
3 1 atbildēt

Ja ļoti būtu gribējis, tad aizbrauktu uz Lietuvu, tas tepat blakus, nav jau Anglija.

Tātad lielākā daļa tomēr atteicās, jo ir kauns par to, ka nodzērušies līdz tādam līmenim..

2 0 atbildēt

Interesanti, kadel virsraksts ir " Sabiedribas Atkritumi", bet teksta lasu par cilveku kas dzivo uz ielas. Man liekas , tas nav isti pareizi.

1 0 atbildēt