local-stats-pixel fb-conv-api

Patiesi un nedaudz dīvaini notikumi0

18 2

Heyyy! emotion Tātad, šis ir mans pirmais raksts un šie notikumi būs par mani un draugiem, tāpēc novērtējiet, rakstiet komentāros, kādus rakstus jūs vēl gribētu! emotion Izbaudat!

1. Kad naktī aizeju gulēt, kāds sāk staigāt pa manu istabu... Grīda sāk šausmīgi krakšķēt. Man ir arī kaķis, bet viņš pie manis nekad neiet... Pa, ja ietu, viņš ir pārāk mazs, lai radītu tik skaļas skaņas... Neviens pirms manas ģimenes tur nav dzīvojis, arī nomiris ne...

2. Manu draudzeni izsekoja, no skolas, uz skolu. Viņa teica, ka viņš vienmēr ir melnā, ar melnu ādas jaku un melnu ādas cepuri. Viņš bija apaļīgs un viņam bija divas dažādas acu krāsas. Es viņai neticēju, bet vienu dienu viņa man pateica, lai es aizejot ar viņu kaut kur. Es arī gāju, un patiešām, tur bija tas vīrietis, mēs sākām skriet un viņš sāka skriet, bet nu beigās tas vīrietis (pēc, apmēram, diviem mēnešiem) kaut kur nozuda... P.S. Esiet uzmanīgi!

Šie bija divi notikumi, kas ar mani un manu draudzeni notika, ja gribat vēl patiesus notikumus, tad droši rakstat komentāros... Ja ir kāda pareizrakstības kļuda- lūdzu atvainojiet!

18 2 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 0

0/2000