local-stats-pixel fb-conv-api

No joka līdz...13

78 14

Hey visiem... Gribēju jums pastāstīt kādu kļūdu es pieļāvu un tagad nezinu teikt viņam vai nē. Stop. Visu pēc kārtas.
Tātad pirms aptuveni nedēļas es izveidoju faktu profilu Instagram. Ieliku tur fake bildes. Doma bija tāda -pārbaudīšu sava puiša uzticību. Nu es protams teicu ka mani sauc Elza. Vienvārd sakot viss bija fake... Viss jau it kā turējās rāmjos it kā iepazināmies kā sauc? No kurienes? U.t.t. Bet tas bija tikai līdz brīdim kad es viņam it kā intereses pēc pajautāju : Tu esi attiecībās vai brīvs?
Atbilde mani šokēja... Viņš atbildēja ka viņam meitenes neesot jau divus gadus... Mums taču attiecības ir jau divus mēnešus... Labi es nomierinājos un viņam pa vaicāju: tādā gadījumā kas ir tā meitene ar tevi lkm Valentīna dienā?
Kad pienāca atbilde es vēlējos kaut nebūtu vispār neko tādu jautājusi. Viņa atbilde bija īsa un skaidra: Tā ir mana kursa biedrene nekas vairāk. Un ikreiz kad esmu ar viņu es jūtos nomākta. mani vairs neiepriecina tās mazās lietiņas.. Es jūtos neērti viņa klātbūtnē... Un man ir bail viņam visu izstāstīt... Zinu ka pati esmu pieļāvusi milzīgu kļūdu.. Bet kā viņš tā varēja? Protams uzreiz pēc fake sarakstes es šo fake account izdzēsu... Jautājums jums? Ko man iesākt? Klusēt vai mēģināt ar viņu visu pārrunāt? 😔😔

78 14 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000
Akd. Jūs jau tikai divus mēnešus esat kopā. Ja viņš jau tagad ir gatavs tevi krāpt, tad tur nav daudz ko domāt. Ja tevi apmierina nenopietnība, tad viss ok. Gribi kaut ko vairāk kā spēlēti - tad galīgi neder.
14 0 atbildēt

nodedzini viņa dzīvokli

10 0 atbildēt
Xddddddd musdienu jaunatne
9 0 atbildēt

Pirmkārt. Nah*jam vajadzēja pārbaudīt uzticību. Visas šīs "pārbaudes" ir tiešāka neuzticības pazīme pašam.

Otrkārt. Zēņāks, varbūt arī nav stulbs un atkoda, ka Tu ar stulbībam nodarbojies, tāpēc bija tādās atbildes.

Treškārt. Kas par nah*j. Pamatskolās psihologi izbeigušies, vai?

8 1 atbildēt

Nepazemo sevi, pamet viņu! 

6 0 atbildēt
Negribu tevi apbēdināt, bet tajā vecuma reti kurš ir uzticīgs un 2 Men tikšanās nav nopietnas attiecības, bet aizraušanās. Tā kā esi gudrāka un neesi puišiem zem tupeles.
5 0 atbildēt
Acīmredzot ir labs iemesls, lai šķirtos. Nemaz nav jādomā par to, ka nekas jau no tām attiecībām nesanāk, jo puisis ir āzis. Good job
3 0 atbildēt

Es teikšu tā, tas puisis ir nejēga. 

Man ir bijusi liīdzīga situācija. Es izdariju tā. .

Rakstijos ar viņu jau nedēļu caur to fake profilu. Un viņš tik pārliecinoši meloja. Jūs esat kopā divus mēnēšu,  tas nav ilgi. 

Es biju ar savu puisi 3 gadus, un mana sirds burtiski salūza. Mums nebija kopīgu bilžu, jo attiecības nepublicējām... Bte viņš pat pēc 3iem gadiem, mani neatzina. 

Es pēc rakstura esmu ass cilvēks, ja mani sāpina var gatavoties uz ļaunāko. 

Un ko izdariju es? 

Es sarunāju ar viņu tikties, satikāmies. Tā bija pēdējā reize. Viņš pat skolu nomainija.  :d Es viņu izlamāju, nolamāju un pat iekaustiju. :d Viss ko viņš darija ir stāvēja un raudāja. 

Bes es tev iesaku, viņu pamest. Nekas labs nebūs. Saku pēc pieredzes. Nesāpini sevi vēl vairāk. emotion

Veiksmi

3 0 atbildēt
😁😁
0 0 atbildēt

 emotion  emotion  emotion 

0 0 atbildēt
Sveika, Zane Janstoviča.
0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Mēģini ar viņu parunāt. Visticamāk neuzskata ka esi viņa/viņas draugs/drauzdene.(es īsti nesapratu kas esi).

0 0 atbildēt