local-stats-pixel fb-conv-api

Mums iet labāk nekā citiem.4

28 1

Heoo! Šeit atkal es, jā, tā pati. Un gribēju atgādināt dažas lietiņas, kas jums ir jāatceras, lai būtu tā, ka jūs nepūstos par katru sīkumu, jo citiem iet vēel sliktāk.

Ik stundu, vai pat minūti, vai pat sekundes simtdaļu kāds cilvēks nomirst. Tu mājās dusmojies par to, ka skolotāja tev iedeva 5 matemātikā, bet kāds cits priecājās, ka dabūjis vismaz 5nieku.

Tu domā par to, lai tev būtu lielāka māja, bet kāds tajā pašā laikā domā par to, lai viņa būtu pat vismazākais mājoklītis, kur pasildīties.

Tu esi dusmīgs par to, ka gribi lasīt vēl labāk. Taču kāds cits ir analfabēts, kurš vispār ir muļķis.

Tu gribi būt miljonārs, un tev nepietiek ar to kas tev tagad ir, bet kāds cits mirkst asarās, un nevar sev vispār nopelnīt kādus iztikas līdzekļus.

Tu vai tavs draugs tagad ēd no zelta šķīvja un ir pat pārāk paēdis, bet kāds tagad mirst dēļ bada.

Tev ir 2 datori un tu vēl neesi apmierināts, bet citam vajag uzzināt jaunumus, un viņam nav no kā to uzzināt, bet 54% vispār pasaulē nav datora.

Tev tikko piedzima bērns, bet kādam nomira tuvinieks.

Tu tikko uz ceļa atradi 10 €, un priecājies, bet kāds šo naudu tikko nopelnīja darbā, gāja pabarot ģimeni ar šo pašu, bet tagad viņam vairs šīs naudas nav.

28 1 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000
Viss būtu pasaulē labi, ja cilveki sadarbotos un būtu draudzīgi,.bet nē un tāpēc tādā netaisnīgā pasaulē dzīvojam. - tikai bezjēdzīgs secinājums, kuru neviens neņems vērā.
1 0 atbildēt

Lika aizdomāties... Nju tu esi forša! Esmu tava faforīte, nezinu kāpēc es vienmēr rakstu tev komentarus! Kas tu esi skype, iedosi telefona nr?

0 0 atbildēt

nhaa, tu vari likt aizdomāties...

0 0 atbildēt

Protams, tu tik gudrs! Brīnums, kā es to neidomājos?emotionemotion 

0 0 atbildēt