local-stats-pixel fb-conv-api

Mans stāsts!1

Sveiki spociņi!

Gribēju padalīties ar savu stāstu ! Šis stāsts ir par mani manām atiecībam!

Tātad tā bija ziema kad pirmo reizi sāku strādāt darba ! Nekas īpašs jau nebija! Ka tikai kad tur es iepazīnos ar savu kolēģi! Mammas darbinieku, ja mammas jo mana mamma bija priekšniece! Bet nejau par to stāsts !Stāsts par burvigu zēnu ar zilam acim un blondiem matiem ! Viņš bija gadu vecāks nekā es . Kā talaika mans puisis! Cik nu nejauši sāku ar viņu flirtēt uz ko viņš ari atbildēja kautgan zināja kad neesmu brīva meitene. Tas mums netraaucēja flirtēt ! Sākumā domaju kad mes viens otru ķircinam! bet beigās sapratu kad man pret viņu sāk veidoties jūtas !Bija spigi apzināties kad savu tā brīža puisi nemīlu vairs ! Mums ar vinju nebija labas atiecibas jau sen ! Kādu dienu mana aizraušans ar kolēģi pārvertās jutas kuras izrunājām ! Viņš bija satriecošs viņš mani saprata uzklausija un juta lidz ! Nu ta man gribejas domāt! Man bija patikami ar viņu runāt biežāk sazvanījamies runāajam ta pat par dzivi mus sakrita domas gandriz vissā domāju kad viņš ir mans istais tas kur ilgi esmu gaidijusi!Kad tuvojas vasara izšķiros no sava bijušā !Un veltiju visu savu laiku burvigajam puisi ar blondajiem matiem ! Daudz runājā sazinājamies un satikāmies! Biju kā septitajās debesīs!Vienkārši biju laimīga!Skūpsti jaukas satikšanās lidz viss izvertās murgā! Viņam bija nejauki ieradumi daudz izklaideties ar draugiem un pardzerties lidz nemaņai apvainot mani un pamest mani pie katra strida ! Nebiju pie tā radusi. Bet vienmēr piedevu! Jo mīlēju vinju . Kādā balle es mammai pateicu kad milu viņa priecājas ! Tā pienāca laiks kad viņš aizgaja uz citu vietu stradat! par ko bedajos bet priecajos jo tas bija labaks darbs ! Pec tam pec kāda laika ar viņu izšķiros ! Biju bediga nomakta! bet turpināju dzivot tā itkā nekas nebutu noticis! Parvācos uz pilsētu ar draudzeni un kopā sakām dzivot!! Pagaja nedēļa un satiku viņu biju tik ļoti sakautrējusies kad atri aizmuku bet pēc tam uzrakstiju atvainošanas vestuli uz ko pamudinaju saraksti un milestiba pret vinju atkal bija atpakļ bijām priecigi kad biežak varam satikties kas ari notika tikai baidijos kad viņš atkal mani saapinās pagāja paris mēneši un tas notika meli intrigas apvainojumi kas nebija patiesi lika viņam pateikt nejaukus vardus man ar kuru izrietošām sekām man tagad ir jāsadzivo ! viņš visiem pateica kad esmu ļoti jauka meitene ( Parnesta nozīmē) Tas sāp aizvien ! Protams kad esmu viņu satikusi un ari runājusi bet viņš izliekas ka pieaudzis cilveks un runa ar mani ka ar mazu bērnu!

Bet tas nekas jo es esmu stiprāka nekā viņš domā ! Neturu uz viņu ļaunu ! Nau par ko jo viņš man iemācija to kad tādus puišus labāk neipazit !Nenozeloju neko jo man ir ari jaukas atmiņas par viņu bet tas lai paliek pie manis! Tagad esmu brīva meitene skaista, dzivoju savādzivokli ,stradaju un nodarbojos ar Krosfitu! Esmu laimiga un ceru kad citas meitenes kas ir piedzivojušas ko lidzigu vai šķiršanos ir laimigas nau jabedajas jo mes esam skaists!

PALDIES!

Šis bija mans pirmais raksts varbut ar kļūdam bet jus jau piedosiet!

29 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 1

0/2000

bet tur jau taa vislielakaa problema ka mees nezinam ko oepaziistam saakumaa viss sciet jauki skaisti forsi un beigaaas saaapj taa ka riebjemotion gribAAAS

0 0 atbildēt