local-stats-pixel fb-conv-api

Mans stasts...6

109 6

(piedodiet, man nav garumzimju un, ja nav pareiza interpunkcija)

Mans stasts

Katrs sava dzive ir saskaries ar grutibam...

Luk manas, kas mainija manu dzives uztveri.

Kadu vasaru iepazinos ar jauku puisi, vins bija mazliet vecaks par mani. Pec paris tiksanas reizem sagajam kopa. Viss bija lieliski lidz vins saka dzert.Tas mani kaitinaja, pat loti. Es meiginaju vinu pierunat, lai nedzer, jo bija sapigi skatities ka vins sevi izposta. Ta tas turpinajas kadu laiku...

Bija svetki, es neiztureju. Mes sastridejamies un es aizgaju... Nakamaja rita es sapratu, ka ta bija kluda.... Es vinu artadu gulot uz zemes, es vinu nevareju pamodinat un biju parbijusies.

kaimini bija izsaukusi atro palidzibu un vinu aizveda uz slimnicu. Vieniga doma bija:"Ta vinam vajag, lai pasez, vismaz nedzers." Bet izradas viss bija daudz launak neka likas. Vins bija traumejis galvu. Vins guleja koma.

Velak kad vins bija pamodies biju gatava braut vinu apciemot. Kad iegaju palata es vinu nepazinu, jo tas vairs nebija tas cilveks. Vins bija citads, novajejis, bez runasanas spejam, pusparalizets.Nosolijos atbraukt uz vina dzimsanas dienu un devos projam, jo nezinaju, ka ta bus pedeja reize kad satieku vinu.

Velak runaju ar medmasu. Vina teica, ka puisis esot stiprs, kaut gan paiesot laiks lidz vina stavoklis uzlabosies.

Vins slimnica pavadija vairak ka 2 menesus lidz... Pienaca vina dzimsanas diena. Man nebija naudas, tapec gribeju pie vina braukt ar stopiem. Lauka bija loti auksts un sniga. Mamma teica, lai braucu nakosaja diena, jo tad busot siltaks un nesnigsot. Nepagaja ne pusstunda kad telefons iezvanijas. Ta bija mana mamma...

Bija par velu... Es pat nepaspeju atvadities...

Kad notika beres domaju tikai par vienu... ja vel reiz ko tadu piedzivosu uztaisisu pasnavibu.

Pagaja laiks... Iepazinos ar citu, ari jauku puisi. Bijam kopa jau laicinu. Atkal sanaca strids. Viss bija nonacis tik talu, ka velejos skirties.

Bija saulaina diena, vins mani sagaidija pie skolas, lai parunatu. Es vinam teicu, ka viss beidzies, bet vins to nevelejas un teica, ka pakarsies, ja mes izskirsimies. Protams domaju, ka blefo un teicu, lai to dara, jo man vienalga... Ta bija vislielaka kluda ko pielavu.

Visu to un nakamo dienu nesanemu no vina nekadu zinu... nakamas dienas vakara ieraudziju draugiem.lv portala bildi ar vinu kur apgalvoja, ka vins esot miris.

Tas bija loti liels trieciens... Kops ta laika sapratu...

Novertejiet savus milos, jo, tad kad vinu vairs nebus, tad tik jus sapratisiet ko esat zaudejusi.

Pirms sakat apdomajat vai tas ir tas ko patiesam domajat un velaties teikt.

109 6 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

turpini satikties ar puišiem, tev sanāk, un neaizmirsti izstāstīt par to spokos.

25 2 atbildēt

Tie nav normāli vīrieši. Paliekot attiecībās ar tādiem, tu reāli sevi posti. Jā, protams ir pilnīga bezizeja, kad draud un realizē pašnāvības, bet nu tās nav veselīgas attiecības. Tā ir šantāža. 

8 0 atbildēt

Neticu šim.

6 0 atbildēt

Mums katram ir sava dzīve. Puiši izdarīja savu izvēli, Tavas vainas tur nav. Brīvprātīgi zaudēt savu dzīvību (pašnāvībā) ir nepārspējami muļķīgi. Pat ja ir ļoti ļoti daudz problēmu ir tikpat daudz veidu kā tās var risināt un dzīvot ilgu un laimīgu dzīvi.

1 0 atbildēt

Man nav skaidrs, cik patiess ir šis stāsts, taču ne man tiesāt citus.Arī man ir stāsts, kuru ja sāktu stāstīt, droši vien kāds teiktu, ka tās ir blēņas un dzīvē tā nenotiek. Bet par pēdējo frāzi runājot, man gan ir sava versija - tiem, kas jums nav vienaldzīgi ir tiesīgi zināt jūsu patiesās domas un emocijas attiecībā pret viņiem, lai nepienāktu diena, kad par vēlu kaut ko vēl teikt, jo vairs nav kam to teikt. 

1 0 atbildēt

Mans viedoklis ir tāds : ­­­­- Manuprāt attiecības ir laba lieta, bet ja nēsi drošs par to tad nevajag...,jo vēlāk tas sāpēs...labāk mācies, dari to ,kas tev patīk utt...gan jau pienāks laiks un satiksi savējo..:)

0 0 atbildēt