local-stats-pixel fb-conv-api

Mans dzīves stāsts.22

62 1

Ticiet vai nē, man par to ir vienalga. Man vienkārši ir vajadzīga palīdzība ar šo.

Tātad lietas sākās šādi... Kad es biju maziņa mani mocīja visādi murgi, man likās kad mani kāds vēro,kad kāds vienmēr izseko( Protams tā daudziem dažreiz liekas ) , bet tas turpinas jau daudzus gadus, un tas kļūst stiprāks.

Vienu nakti( kad es vēl biju maziņa ) , es dzirdēju cilvēka balsi, tas smējās, tad aizvērās aizskari paši par sevīm( itkā ) es pastījos bet tie bija atvērti, es nesapratu kas notiek,es jutu kad kāds ir aiz manīm, es neskatījos uz to pusi, bet tomēr es pagriezos un redzēju ēnu līdzīgu cilvēkam. Tad tikai norīta es piecēlos, es nesapratu kas notiek. Tagad man liekas kad tā bija miega paralīze vai kā to sauca.

Šajā gadā viss tas sākās... Dēļ dusmām es salauzu roku, pēc tam par to nožēloju. Pats dīvainākais bija tas...es neraudāju, es smējos, es nesapratu kas ar mani notiek. Es tākā psihopāte sēdēju un smējos. Pēc tā laika kad man viss sadzija, man bija zīmējums kuru es vēl nepabeidzu, tur biju attēlota es, un zem manīm bija tas, kas pēc manām domām man sekoja...Es to zīmējumu pabeidzu. Es to parādīju psihaloģei, viņai tas patika ( es nezinu kāpēc jo tas patīešām bija briesmīgs, un daudzi var par to pārprast ) . Es redzēju to biežāk, sapņos tas parādijās reti, bet dzīvajā es to redzu tikai uz mirkli. Vienu dienu no rīta es nevarēju pakustēties, es nezinu kāpēc. Pēkšņi es dzirdēju kādu briesmīgu balsi man galvā skanot " Šis ķermenis vairs nepieder tev, tu drīz nojūgsies..." Mani tas pārbiedēja. Tas bija ļoti dīvaini. Kad biju aizbraukusi pie omītes uz privāt māju, es tur paliku pa nakti. Un tad kaut kur nakts vidū, es redzēju meitenīti, viņa bija balta ar zirgasti. Man likās kad tā bija mana māsīca es pacēlu galvu, un kad tā piegāja tuvāk, tā izsgaisa, es sajutu aukstumu visapkārt, mana sirds pukstēja kā nenormāla, jo tā bija pirmā reize kad es redzēju ko tādu. Pats interesantākais ir tas kad , tā māja ir pilnīgi jauna, tur neviens nav miris neviens nav dzīvojis.

Es katru dienu kļūstu agresīvāka. Es to nevaru kontrolēt. Es dažreiz dzirdu balsis, bet nesaprotu ko tās saka. Es vienmēr saku sev , kad es cīnīšos un nekļūšu traka. Bet pat vecomāte ar mammu teica kad man jāiet ārstēties pie psihaloga. Un es viņām par šo te visu nestāstu.

Vēlāk uzrakstīšu vēl. Bet pagaidām, uzrakstiet kas notiek ar mani. Vai tā ir tikai mana fantāzija?

62 1 22 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 22

0/2000

Ja tā būtu taisnība, vismaz es noteikti neliktu kautkādas bildītes pēc rakstaemotion

7 0 atbildēt

Well, ja tu ienīsti visus pārējos cilvēkus, ja tu esi pa pusei ģeniāla un klāt agresīva un psiha, un nopietnas un bēdīgas lietas pārvērt slimos jokos, tad tu esi tikpat psihopātiska kā es ^^

1 0 atbildēt

ir ļoti dīvaini,ka skolas psihOlogs (jā, dārgā, tā pareizi to cilvēku sauc) nav informējis tavus vecākus par to, ka tev nepieciešams psihiatrs. Jo man no malas šo visu lasot, liekas, ka tieši to tev vajag - psihiatru un zāles. Tev nepieciešama palīdzība. Kamēr vēl var ko darīt. Iespējams - šizofrēnija, iespējams kaut kāda paranoja a varbūt kaut kas cits, es neesmu ārsts. Tu esi tīnis (ja reiz skolas psihologs) un, iespējams, ar vecākiem neesi pavisam atklāta, bet tev vajadzētu visu šo izstāstīt viņiem un lūgt, lai viņi meklē tev palīdzību. emotion

1 0 atbildēt

Ej pie psihologa vai pie ārsta , tas nav normāli . Šitā var saiet galīgi greizi emotion

0 0 atbildēt
Ekstrasents ?
0 0 atbildēt

Tādas lietas notiek tikai tad, ja tu vai kāds tavā ģimenē ir saistīts ar okultismu.

0 0 atbildēt

tiešām zini,ka kautko nenosapņoji?

0 0 atbildēt

Nu...Lieta tāda...Mana visa ģimene ir pareizticīga. Bet es vienīgā no visiem tajā neticu. Es neticu dievā ne debesīs, ne elle un velnā.  ( Tikai lūdzu nekādus uzdirsienus par šo , jo katram cilvēkam ir savas domas )

0 0 atbildēt

Es nedomāju, ka tas ir saistīts ar ko mistisku... Tev patiešām vajag aiziet pie ārsta. Tu neapvainojies, vnk man liekas, ka tas ir kāds slimības sākums...

0 0 atbildēt

Man ar bija sapnis kad pamostos un sajūta ka kāds ir aizmuguras sāku modināt meiteni lai paskatās vai tur kāds ira un viņa atmostas sākumā nesaprot kas notiek tad atkal klusām jautāju lai paskatās aiz vai kāds nav aiz manis hvz kapēc man bija bail pašam skatīties.. un viņa paskatījās un uzreiz bļava un vēl nezkapēc man blakus gūltā vai bija paliels bērns es pat īsti neredzēju kas ture bija un atmodos guļot uz vēdera kā sapnī, pats dīvainākais ka neatceros kad to nosapņoju šodien vai vakar vai šodien un vakar..

Nezinu kā tieši tev palīdzēt centies komunicēt ar cilvēkiem draudzenēm, centies būt pati varbūt palīdzēs. :)

0 0 atbildēt

http://www.mīlu Kombuļu Inesi/sievietem/health/medicine/kas-ir-sizofrenija.d?id=22140940

nenāks par sliktu ja izlasīsi šo, varbūt kopā ar mammu apspriežaties iespējams nemaz nav tik traki kā šķiet šobrīd un ja visus šos gadus viss bija ok, tad gan jau būs arī turpmāk..

0 0 atbildēt

Hmmm...nekāds profesionālis neesmu, bet centīšos saprast un palīdzēt ar padomu.

Ja tu redzi dīvainības - gari, spoki, paranormālas lietas utt.

Tad nu sāc trennēt un attīstīt spējas ...un aizsargāt sevi, meklē palīdzību nevis pie ārstiem, bet gan pie paranormālo lietu "ekspertiem", cilvēki, kas noņemas ar paranormalitāti u.c. līdzīgi.

0 0 atbildēt

Es domāju ka tā ir tikai tava iztēle. Domāju, ka tev vienkārši ir garīgi slikti (neapvainojies), un tapēc tu meklē tam izskaidrojumu ar mistiskām būtnēm vai balsi kas tev saka ka tu nojūgsies. Neviens pie tā nav vainīgs, tā vienkārši ir. Es ieteiktu pastāstīt to mammai, un pateikt viņai, ka tev vajag privāto bērnu psihaloģi.

0 0 atbildēt