local-stats-pixel fb-conv-api

Manas pirmās attiecības19

387 0

Sākšu ar to, ka nerakstu šo rakstu dēļ plusiem,vienkārši gribēju padalīties tā teikt savā pieredzē par pirmajām attiecībām.Manas pirmās attiecības bija, kad man bija 16 vai 17,vismaz es tās uzskatu par pirmajām,bet tas tā,vecumam patiesībā šajā stāstā nebūs nekādas nozīmes.

Viss sākās ar to,ka ieraudzīju meiteni kādā disenītē tad, kad man bija padsmit, tādas disenītes manā galā notika katru nedēļu – sestdienās. Viņa bija skaista pēc izskata,to vien darīju kā visu diseni skatījos uz viņu un viņas meiteņu kompāniju, domāju pieiet viņai klāt vai tomēr nē.Jāpiebilst,ka tajā laikā biju kautrīgs un mazāk pārliecināts par sevi, tādēļ tāda svārstīšanās,kā jau tas tīņu vecumā ir,iekšēji domāju patiksi vai nē,piekritīs vai atraidīs utt. Beigu beigās tā arī nepiegāju,nezinu, kas mani atturēja, laikam tas, ka biju nepārliecināts, vienīgais labums bija, ka vienu meiteni no viņas kompānijas es pazinu, tad nu caur viņu tiku pie viņas telefona numura, un pozitīvām atsauksmēm no savas paziņas J Viss bija labi, numurs bija,bet dūšas nebija pat uzrakstīt, liekas sviests,bet tā nu tas bija.

Tad nu sadūšojos uzrakstīt viņai pirmo sms,mēģināju ilgi-laikam kādas 50 reizes rakstīju un dzēsu ārā, jo man vajadzēja, lai viņa redz, ka tas nav tikai tukšais standarts - kā tev iet un tamlīdzīgi… Tad nu beigās aizsūtīju viņai apmēram tādu ziņu-„Čau! Zinu,ka tu mani nepazīsti ,bet vēlētos ar Tevi iepazīties, redzēju Tevi disenē, bet neuzdrošinājos iet klāt, jo tu tur atpūties ar draudzenēm.” Un tā sākās gaidīšana būs atbilde vai nē, nogaidīju kādas 4 stundas, un domāju- nu piz*ets neatbildēs, bet tomēr viņa atbildēja, jo izrādījās, ka bija aizmirsusi telefonu mājās, sarakstījāmies gandrīz visu nakti, sarunājām tikties nākamajā dienā.

Bija klāt nākamā diena, sarunājām tikties pie viena maza veikaliņa un atkal sākās uztraukums, ja nu viņa neatnāk, un vienkārši izjokos mani.? Ierados minūtes 20 ātrāk, un tad jau sākās tāds nopietns stresiņš, it kā randiņš, bet es tukšām rokām, nu ko ieslēdzu ātro domāšanu iegāju veikalā nopirku čupačupus ar domu, ja nu mums galīgi neveicas ar sarunām vismaz čupīši glābs situāciju emotion Izgājis no veikala, viņa jau bija ieradusies, tad neveikli sasveicinājāmies, izlēmām pastaigāties gar Daugavmalu. Protams, abiem pirmais tāds kā randiņš, it kā sarunas neveidojās raiti, bija klusuma brīži, ļoti daudz klusuma brīžu, bet nu neko, tomēr viss bija labi-viņa mani neapēda J Turpmākajā laikā mums tādas tikšanās pēc skolas bija gandrīz katru dienu, kā arī sarunas jau plūda raiti, līdz nākamajā disenē jau biju tik drošs, ka atļāvos viņu noskūpstīt. Pēc disenes izlēmām, ka es viņu pavadīšu uz mājām, protams, laiku cikos viņai jāierodas bija noteicis tēvs- 6 no rīta. Nekas, mums bija zināms īsākais ceļš līdz viņas mājai, līdz ar to mums nebija jāvelkas pusotra stunda, bet gan 40 minūtes, un tā nu mēs katrreiz rīkojāmies- saīsinājām ceļu, lai pašiem paliktu ilgāk laika mīlināties…

Mūsu attiecības ilga 4-5 gadi, bijām apmierināti ar visu, un uzskatu, ka priekš tā laika- pat laimīgi, bet viss, ko es ar šo gribēju pateikt, tie kuri kautrējas kā es agrāk- nekautrējieties, varbūt tomēr viss izvēršas labi, un tā vienīgā, kurai Jūs nevarat pieiet klāt var izrādīties tā īstā. Galvenais nekad nepadoties un pārvarēt sevi .

Paldies, ka izlasīji emotion

387 0 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 19

0/2000

Pirmas attiecibas parasti ir ar savu roku.

39 0 atbildēt

Ak, Edžuli! Īsts Romeo! Skaisti, aizkustinoši, iedrošinoši, romantiski!

Prieks lasīt bija emotion  

20 0 atbildēt

Ja tev realitātē ir vairāk par 14, tad man laikam ir jādzēšas ārā no spokiem...

19 0 atbildēt
Kas notika tālāk? Izšķīries? Piedzima bērns? Dvīnīši? Kā sauc? Kurš Tēvs? Joks. emotion Jau precējušies? Kā sievasmāte? Nebesī?
14 0 atbildēt

Tu viņu pameti grūsnu?

15 1 atbildēt

Skaists raksts ! Vismaz kāds dzīvē uzdrošinas un kādam arī veicas...

12 0 atbildēt
Es atceros par pirmo rādiņu. Biji mazliet jaunāka. Mēs ar draudzenēm bijām izspriedusas tēmas par ko runāt, ja būs neveikls klusums... tā nu es runāju bez apstājas emotion ... Un tā disenes gaidīšana ar draudzenēm gatavošanās un runāšana par zēniem un gaidīšana pienāks vai nē, noskūpstis vai nē. ... Un pats labākais otrā diena ar draudzenēm pusdzīvas klacojas, kas ko darīja... tauriņi pilni vēderi visām. ... Cik forši ir būt pusaudzim emotion
11 0 atbildēt

Man ir meitene, ar kuru mācijos skolā kopā, savlaik viņa mani apcēla, jo tiku baigi bullyots skolā emotion bet nu tas nebija tā, ka sit utt.. Bet nu jā nomācijāmies kopā no 2-6 klasei, tad es nomainiju skolu, nomācijos līdz 9klasei, iestājos tehnikumā, informātikas stundā sēdēju facebookā, redzēju viņu pie suggested friends un nolēmu uzaicinināt un tā jau dzīvojamies jau 2 gadus un 6 mēnešus emotion Daudz kam gājuši esam cauri, laimīgi esam! p.s gribētu uzzināt no autora vai jūs ižšķīrāties un kāpēc? padoms- Attiecības VIENMĒR var būt skaistas un kvalitatīvas, viss atkarīgs kā tu tās kultivē!

6 0 atbildēt

 emotion  emotion

3 0 atbildēt

patiesi un skaisti

3 0 atbildēt
Bet galu galā Jūs izšķīrāties... Tātad nav īstā
1 0 atbildēt