local-stats-pixel fb-conv-api

Manas "atklāsmes". Padomi,kas noderēs!6

Sveiki spoki un spocenes.Es pat īsti nezinu kas mani pamudināja veidot šo rakstu.Iespējams ka dusmas un nožēla par to,ka tik vēlu sapratu patiesās dzīves un laimes principus.Sākšu laikam ar to ka mani vakar atlaida! Iemesls? Nepakļaujos brigadiera iegribām,bezsakarīgajām pavēlēm un untumiem.Vienkārši pasūtīju dirst un pateicu ka viņš ir riktīgs dalbajobs.Kā jau zināms,viņš neko tādu nebija gaidījis no padotā,jo ir pārliecināts,ka visi klusēs,ierausies sevī un pacietīs viņa uzbraucienus lai tikai saglabātu darbu. Vēl pirms pusgada,es būtu klusējis,bet nu vairs nē.

Es sapratu dažas vienkāršas lietas. Dzīve patiesībā ir ļoti vienkārša,mēs paši to esam padarījuši sarežģītu. Šī ir tava dzīve,dari to kas tev patīk,un dari to atkal un atkal.Ja tev kautkas nepatīk,maini to.Ja tev nepatīk tavs darbs-vienkārši aizej! Ja tev nav laika darīt lietas,kas tev patīk-atbrīvo laiku!Nepadodies,ja lietas nenāk viegli!

tā nu kravāju mantas,esmu jau aizsūtījis pāris CV...

jāsāk rīkoties tagad,jo rīt jau būs par vēlu,cilvēka dabā ir atlikt nepatīkamas lietas uz rītdienu.Nedrīkst! Rīt atkal atliksi,parīt atkal,kamēr nemanot būsi 45 gadus vecs,neko nesasniedzis cilvēks! Paldies ka izlasījāt,visu negatīvo lūdzu komentāros!

73 1 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://es pats!
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000
Ui es tev lieliski saprotu.to brigadierisu saura pierite ir iedomajusies ka ir pasaules naba un tu vnk nemi un tani naba nodzesi izsmeki. emotion
3 0 atbildēt
Visvairāk patika - Vienkārši pasūtīju dirst un pateicu ka viņš ir riktīgs dalbajobs. emotion
3 1 atbildēt

neko nepateicu,bet pamatīgi iekaustīju,zinu ka tas nebija labākais risinājums,bet tīri cilvēcīgi,man nervi neturēja! Lai nu kā,pirms pusstundas saņēmu zvanu,rīt man darba intervija emotion dzīve sāk izskatīties gaišāka!

2 1 atbildēt

👍

0 0 atbildēt