local-stats-pixel fb-conv-api

Mana DMT pieredze21

156 0

Esmu mēģinājis DMT pīpēt, pīpēt sajauktu ar augu (changa), veipot vai kā to sauc (labākais veids), šņaukt (ļoti sāpīgi), likt pakaļā (vēl sāpīgāk), apēst un protams iedzert ajavasku. Gribētu pamēģināt ielaist vēnā, vienīgais ko nekad nedarītu ir špricēt intramuskulāri.

Gribējās pamēģināt dēļ visiem video, rakstiem un intervijām kas par to ir pieejamas internetā.

Uzrakstīšu dažas savas pieredzes un ļoti gribētu palasīt citu. Bez komentāriem un diskusijām kur to dabūt utt.

Jāpiemin, ka bieži vien bija tādas pieredzes, tik intensīvas, ka nav iespējams aprakstīt. Pat vizuāļus nevar aprakstīt, šeit aprakstītās ir vidējas pieredzes, viegli vai vieglāk saprotamas. Vienīgais kā neizstāstāmās pieredzes varētu nosaukt ir ieskats Dharmadhatu, jeb Absolūtajā realitātē. Bet pat tas ieskats bija ļoti minimāls ar to kas patiesi ir iespējams, jo kad parāk intesīvi palika kļuva bail un halucinācijas beidzās.

156 0 21 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 21

0/2000

Izlasīju autora niku. Nobrīnījos Izlasīju pirmo rindkopu. Vairs nebrīnos.

Ieraudzīju sadaļu "citi autora raksti". Jautājumu vairs nav. Tikai žēlums - jaunieši, dzīve jums tikai viena, galva viena - neataugs.. saudzējiet labāk sevi! emotion

18 3 atbildēt

Man pietika ar klinisko navi 16 gados, kad atkacaja, uzreiz saku dzivi pardomat...papildus pieredzi ar vielam nevajag. Bet interesanti palasit. emotion

5 0 atbildēt

viss, kas izraisa labsajūtu, veido atkarību. visa cilvēce ir atkarīga no cukura kurš ir diezgan kaitīgs tādos daudzumos kādos mēs to lietojam un pie tam, vēzis barojas galvenokārt no cukura

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Jām... emotion

0 0 atbildēt
Kas tā ir par vielu? Kam līdzīga? Atkarību izraisoša? Interesanti piedzīvojumi tev +
0 0 atbildēt

Neatteiktos kādreiz patvaicēt dmt, nekad neesu mēģinājis un negribu efektu sākumā ilgāku par 30 min. tikai nav ne mazākās nojausmas kur to dabūt vai kā pagatavot, internetā gan jau ir pamācības, bet visam jau nevar ticēt, varbūt kāds ielicis pamācību no kuras beigās sanāk tikai inde

0 0 atbildēt

Nebūs viss tā. Nezinu kur ir izrauta tā ideja ka ķip sapņojot izdalās DMT, tā nav. Sapņus nevar salīdzināt ar šo.

0 0 atbildēt

Tam var piekrist, piegriežas. Ik pa laikam iedomājos ka atkal gribētu iekūpināt, bet saprotu kāds čakars tas būs un aizmirstu.

0 0 atbildēt

Par tiem ko es te esmu aprakstījis īpaši nedomāju, bet liekas savādi ka tik daudz principā vienādas pieredzes, to pašu pasauli redzēju. Par tiem super līmeņa tripiem gan ik pa laikam domāju, pat ne tik ļoti tas vizuālais, bet sajūta, ka tas ir viss kas ir.

0 0 atbildēt

vislabāk sēnes, ja vēlies vizuālos piedzīvojumus. nav īpašu blakusefektu, mierīgākais veids. lsd ja gribās vizuālos, un prāta piedzīvojumus. dmt ja gribas apziņas piedzīvojumus, bet ar ayauasku jāsagatavojas, jo ir iespēja sajust ko nozīmīgu.

0 0 atbildēt

Neražo cilvēka smadzenes nekādu DMT. Tāda ideja izplatījās pēc pētījuma par žurkām kam kkas tāds bija, bet pat tad ne tuvu tādā daudzumā lai radītu kkādas pieredzes. Cilvēkam nekas tāds vispār neizdalās.

0 0 atbildēt
Skaidrs! Gļuki! Bļa kur dabūt? 😒
0 0 atbildēt
Un vēl! Tev ir ļoti dīvaini raksti! Cepums tev!
0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt