local-stats-pixel fb-conv-api

Lūdzu palīdziet! Klasesbiedru terorizē.41

150 1

Sveiki! Manā klasē iet kāds puisis kuru visi apsmej neparko. Man tas nepatīk. Kad es par zēna terorizēšanu pastāstiju patēvam viņš teica lai es citiem tā arī pasaku ka man tas nepatīk. Bet es nevarēju saņemt drosmi stāties pretī visai klasei jo es zināju ka tad es arī kļūšu par viņu nākamo upuri.:( Es zinu tas izklausās gļēvi un stūlbi. Kā jūs man ieteiktu rīkoties šejā situācijā? PS. Šādi piemēri nederēs: pasaki skolotājai utt. :( Vienkārši es vēlos glāpt šo zēnu no pašnāvības vai velzinkāda likteņa.Vispār es neizsprotu tos cilvēkus kas var ņirgāties par citiem cilvēkiem. Un nu es laikam saprotu kāpēc citi ņirgājas par citiem. Tāpēc lai izrādītos pārējiem.

150 1 41 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 41

0/2000

Lai savelk savu rociņu dūrītē, un sit tik stipri pa degunu kādam no pārdarītājiem ka asins sāk tecēt....

Un lai nebaidās pats dabūt pa muti - tas nav tik sāpīgi cik psiholoģiskais terors.... 

pat pēc pāris zaudētiem cīniņiem neviens vairs negribēs iesaistīties .....

23 1 atbildēt

Man reiz skola tb RVT bija viens kuru visi apsmeja un nirgaajaas par vinu, pirmos 3 kursus vienmer vinu aizstaveju un nelavu nevienam vinu sist, 4 kursaa shis kko abnaglel, saaka mani visadies saukaat un nirgaties, taa laikam taada pateiciiba no vina puses ka 3 gadus vinu aizstaveju... nu tad Es saaku pats vinu klapeet un nirgaties par vinu un man tas labi sanaaca, tik labi sanaaca ka visa paareejaa grupa meginaaja mani pierunaat neaiztikt vinu. 

Es visu savu dziivi biju aizstaaveejis vaajaakos, visbiezhaak shaadi izgajieni no manas puses, visu idiotu uzmaniibu veersa uz maniim un man pasham del taa ka aizstaaveeju naacaas uz seviim uznemties visu negatiivo - kautinji katru starpbriidi, pec skolas un brivdienaas. Saakumaa Es ipashi nevienu nesitu, jo likas nositiishu, bet tad kkaa 9 klasee shirmis aizveeraas, saaku ar visiem vipendrozaam nezheeliigi izrekinaties un viss beidzaas.

Bet kad Riigaa macijos tur bija daudz kretiinu, kuri seejaas klaat, bet taa kaa man jau shirmis bij aizgaajis un biju iekritis azartaa tad visi kas seejaas klaat beigaas smagi to nozheeloja.

Tam tavam klasesbiedram vajadzeetu vnk sanemties un reali parvareet savus kompleksus un bailes, saprotu ka tie kas nirgaajas ir vairaaki... lai izveelas kko pa savai svara kategrijai un atbriivo zveeru sevii, no parsteiguma efekta tas kretiins vnk nebus spejigs pretoties un paareejie kas nirgaajaas jau vairs nenirgasies par vinu bet saks nirgaties par to otru kursh padirsa sparingaa..

8 0 atbildēt
Pasaki viņam, lai sāk kačāties un, lai iedod vienam pa muti. Pārējie sapratīs, ja apcels arī dabūs pa muti. Kā bonusā, ja būs presīte un būsi diezgan gudrs, tad arī meitene būs blakus.
5 0 atbildēt
Domaju, ka sākumā ir jaaprunajas ar skolotāju, pat ja tu saki, ka tas nederes. Mums klasē ari gāja viena meitene, kuru visu laiku apsaukaja un apsmēja. Mēs ar viņu bijām draudzenes, un tad es viņu iedrošināju un mēs aizgājām pie skolotājas un visu izstastijam. Kad skolotāja parunajas ar bērnu vecākiem, kuri bija apsaukajusi to meiteni viss beidzas. Bet ja tas nelīdz domaju, ka viņam ir jāmaina skolā, vai ka šeit daži iesaka jāiedod galevanajam apsaukatajam pa mutiemotionemotion
5 0 atbildēt
Uzskatu, ka cīnīties ir grūti pret ko tādu. Iedošana pa purnu varetu palīdzēt. Uzskatu, ka nedrīkst ļaut sevi salauzt. Jāpastāv pār sevi. Nevajag to ņemt galvā . Ja apsmej par kaut ko jāatrod citos arī kaut ko . Jāpagriež situāciju. Bet tas nav viegli, tapēc nav īpaši labs padoms.
2 0 atbildēt
džusīte aiztāvēs čali ... iedod masmaržot... lai ceļas pašabziņa emotion
3 1 atbildēt

Bieži vien, ja pāridarītāji ir vairāki, galvenais tomēr ir viens, bet pārējie ir tikai pakaļskrējēji, piebalsotāji. Tas varbūt skanēs ļauni, bet, lai šī terorizēšana beigtos, "jāiznīcina" terora sakne jebšu jāapstrādā galvenais pāridarītājs. Un, kad pārējie redzēs, ka galvenajam sadod kārtīgi, tad pašiem vajadzētu rimties, jo viņi jau ir tikai pakaļskrējēji. Bija viens laiks, kad mani arī pamatīgi apcēla, 6. klasē, ja nemaldos. Tā kā no meitenēm es biju lielākā, tad es vienkārši pieklapēju savus teroristus, nedaudz "pamazgāju" ar viņiem skolas grīdu un tad viss bija labi. Man bija stiprs kulaks, tā teikt. Ieteiktu pavērot vai ar kādu citu aprunāties, kādas ir galvenā terorizētāja vājības utt.  un tad izmantot to pret viņu. Varbūt viņam ļoooooti patīk kāda meitene (ar to meiteni iespējams var sarunāt, ka šī paņem pie dziesmas to čalīti, piemēram, fui, kāds tu terorists, es ar tādiem nedraudzējos un bla bla bla).  Varbūt kādai tavai draudzenei/draugam/radiniekam ir kāds vecāks brālis, ka varētu pabiedēt to teroristu nedaudz, protams, tā lai neaiziet līdz kriminālām darbībām, gluži slimnīcā viņu nevajadzētu nogādāt. 

Katrā ziņā šajā situācijā informācijas ir par maz... piemēram, kāds vecums, kā tas viss sākās u.c. 

Nereti notiek tā, ka pašam teroristam mājās notiek pret viņu vērsts fizisks vai emocionāls terors no vecāku vai brāļu/māsu puses. Iespējams, ka ir kādas citas problēmas, varbūt vecāki vienkārši alkoholiķi vai ļoti maz pievērš uzmanību bērnam un tam, ko viņš dara. Šādā veidā bērni mēdz  izgāzt savas dusmas un nespēju kaut ko darīt lietas labā (attiecībā uz teroru mājās vai citām problēmām). 

Vai skolā ir sociālais pedagogs? Ja ir, tad noteikti izstāsti problēmu sociālajam pedagogam. Soc.ped. noteikti vajadzētu zināt, kas notiek ar katru bērnu, kādas ir problēmas skolā un ģimenē. 

1 0 atbildēt
Man arī klasē gāja apsmējēji. Visu laiku piesējās, ņirgājās un sita. No muguras aprunāja, noveda līdz depresijai, gandrīz līdz pašnāvībai, līdz es sāku sist pretī. Sadevu, nomierinājās. Lai šis dod pretī.
1 0 atbildēt

thats the life. Tev neviens nav jāglābj no grāvja kurā cilvēks pats sevi ir atļāvis ielikt. Reizēm tiku apsmiets, reizēm es apsmēju citus. emotion Galvenais nevajag čīkstēt, iespējams viņam tas nāks tikai par labu turpmāk.

1 0 atbildēt

izdziivo stipraakais emotion to sauc par dabisko atlasi

1 0 atbildēt

Visbiežāk tie cilvēki kuri apsmej ir kompleksaini, tāpēc grib no sevis uztaisīt sazin ko, būt pārākam pār citu. Man šķiet, ka klasē vienmēr ir kāds(viens) kuru apsmej. Protams tajā vecumā kad vēl biju jaunāka noteikti neietu un neaizstāvētu - jo loģiski, ka pakļauj sevi tādam pašam riskam. Bet šobrīd ar šādu domāšanu es noteikti aizstāvētu, man būtu galīgi po*** j ko par mati teiktu, runātu utt.. Un vispār šajā sakarā runājot, ir arī skolotājas kurām patīk piedalīties apsmiešanas procesā, vismaz manā laikā, ja par kādu "pasmējās" daža laba pat neko neaizrādija, a sejā šamai smaids. skumji, bet uzskatu, ka ja arī būtu ideja par stāstīšanu skolotājam, tad jāizvērtē vai vispār ir vērts to darīt. Lai gan nezinu kā tagad tas viss skolās notiek. 

1 0 atbildēt

Mana klase arī bija tādi pati situācija, bet tagad viss ir normalizējis, jo es ar apcēlējiem spēlējam futbolu utt. es biju parāks sporta veidos un viņi saka ar mani draudzēties un vairs neaiztika, bet pieej tam puisim klāt un palīdzi, kad viņu apceļ, lai viņu vecāki paruna ar pari darītāju vecākiem, skolotājiem, kad viņu apceļ aizstāvi viņu un nebaidies, ka tevi aiztiks, jo tie nav cilvēki, kas apceļ un dara pāri! Nebaidies!

1 0 atbildēt
Šaubos ka vispār ej skolā..gramatika..emotion glāpt =glābt!neizsprotu=neizprotu
1 0 atbildēt

mums nesen skolā ar meiteni tā bija.Visus izsauca pie pedagoga un izrunājāmies.Tagd mūsu klasē neviens viņu neapsaukā

1 0 atbildēt

Viens vārds ----------------->  kājstarpe emotionemotion

No tavas puses tas jau būs nežēlīgi emotion

bet ja nopietni, tad vnk saki lai ignore un esi kopā ar viņu lai jutas droši, kā ari otrs variants FIGHTemotion

1 0 atbildēt

Atzīsti, ka tev viņš patīk! emotion 

Bet, ja tā nopietni, tad sadraudzējies ar viņu. Pašai bija līdzīga situācija, vecāki teica, lai nākamreiz piekauju tik stipri, ka visi sāks baidīties. Bet kaušanās nav risinājums, ar ļaunu iegūs tikai vēl vairāk ļaunu. Lai gan reizēm pa zobiem iedot vajag..

Un vispār - nevienu tāpat vien nenoliek, vaina jau nav citos , bet gan sevī. Parasti izsmej tos nesabiedriskākos un atstumtos. Ja esi gudra meitene, atrodi problēmu savā čalī.

0 0 atbildēt
Nez, no kurienes tas mīnusiņš iemaldījies?
0 0 atbildēt
Sadraudzējies ar zēnu.
0 0 atbildēt
Paldies visiem par ieteikumiem. Noteikti aprunāšos ar viņu.
0 0 atbildēt
Skolotāja jau nevar neko izdarīt. Domā citi viņu klausa
0 0 atbildēt