local-stats-pixel fb-conv-api

Lietuvēns30

79 0

Sveicināti! Esmu šeit jauniņā, tāpēc, neesiet lūdzu skarbi. :) Gribēju pastāstīt, jums, par kādu ļoti interesantu būtni-Lietuvēnu. Komentāros gribētu dzirdēt jūsu viedokli par to, un , varbūt kādam ir pieredze attiecībā uz šo būtni.
Tātad kopš, apmēram, 12 gadu vecuma ar mani notiek kaut kas interesants un neteiksim , ka patīkams. Mani mēdz apciemot šis, tautā sauktais, Lietuvēns. Tas notiek tā - apzinoties to, ka esmu aizmigusi pēkšņi mani pārņem šausmīga baiļu sajūta, liekas , ka tuvojas kaut kas briesmīgs, un tā arī ir, kāds tumša paskata cilvēks vai ne cilvēks, bet būtne spiež man uz krūtīm, smacē, neļauj kustēties, neatļauj pilnīgi neko. Vienīgais ko mēģinu darīt ir , kratīties, lai tas laiž mani vaļā, bet ne vienmēr tas tik efektīvi sanāk, lai pamostos. Ticiet man, sajūta ir briesmīga. Ir reizes, kad visu nakti baidos aizvērt acis, lai tikai viņš nenāktu. Bieži guļu ar gaismu , ieslēdzu mūziku, lai vismaz kaut kā aizmigtu. Internetā lasīju , ka tā varētu būt tāda kā miega paralīze, kad visi muskuļi atsakās darboties, bet parunājot ar paziņām, izdzirdēju šo vārdu - Lietuvēns. Tad sāku meklēt internetā , ka tāds tiešām esot , un ne man vienīgajai (tādā ziņā nopriecājos) Bet kāpēc tāds moca, es vēljoprojām nesaprotu. Ir visādas metodes kā viņu aizdzīt, bet līdz šim man nav nekas no tā palīdzējis! Labi,ka man ir cilvēks blakus, kurš palīdz šajā situācijā, saprotot to, ka atkal ir ieradies šis nezvērs :) Paldies par uzmanību! Gaidu jūsu pieredzes stāstu:)

79 0 30 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 30

0/2000

nebūsim skarbi tikai publiska nopēršana tev draud emotion

0 0 atbildēt
Ir pieredze ar šo "radijumu" bijusi. Nav nekas patikams. Visbaisakais ir tas, ka tu esi pie apzinas un vienigais ko vari pakustinät,ir acis.
0 0 atbildēt
Vareji vairaak pastästit par šo parädibu un pameklèt papildus info internetä.
0 0 atbildēt

Neviens neminēja, ka te kāds guļ uz vēdera! nav svarīgi , kā tu guli, tas vienalga nāk. emotion

0 0 atbildēt

Tad sanāk, ka kāds ļaunprātīgi arī tādu var "pieburt?"

0 0 atbildēt

es aizmiegu tikai un vienīgi uz MUGURAS. emotion

0 0 atbildēt
Nav svarīgi , kā tu pamosties! emotion
0 0 atbildēt

nu šad tad jau pamostos uz vēdera, bet mošķa apmeklējums ir noticis pirmajās 5-10 minūtēs , tā kā atjēdzoties es esmu vēl uz muguras. emotion

0 0 atbildēt
Mos miega paraliize
0 0 atbildēt
Esmu jau ceļā. emotion
0 0 atbildēt
Man draugs neļauj. emotion
0 0 atbildēt

dzīvo vecā mājā un Latgalē? Tur ir novērota viss aktīvākā Lietuvēna darbība

0 0 atbildēt
Ta ir miega paralīze,te pat spokos,par to varizlasīt. Man bieži ir,bet tieši tāpēc jau esmu pieradusi un māku pamosties. Agrāk gan tas ļoti baidīja, atceros - guļu,itka pamostos,nevaru paelpot un pakustēties, atveru acis, un redzu,ka uz manis kaut kas sēž un žņaudz! Tā pārbijos,ka pēc tam visu nakti negulēju,bija vienkārši šausmīgi bail!!! 😱 Tas notiek vienkārši (bet parasti dēļ stresa, nomokošām domām,neatrisinātām problēmām). Smadzenes darbojas,kad mēs guļam,parasti,kad sapņojam,tās mēģina atrisināt daudz dažādas lietas. Un tāpēc,jo vairāk esam noslogoti ar kaut ko,jo vairāk smadzeņu darbība notiek - neatpūšamies. Līdz ar to, smadzenēs notie erorrs un mēs pamostamies,bet smadzenes neiedarbina pārējo nervu un muskuļu sistēmu. Tāpēc,sākas panika,jo tam tā nav jābūt + tāpēc,ka neesam 100 100% pie apziņas,tās pašas smadzenes izmet citus erorrus, un mēs redzam halucinācijas (melnas būtnes,dzīvniekus, utt) Ārsti gan saka,ja tas notiek ļoti regulāri,jāiet pārbaudīties,jo tie var būt ļoti nopietni nervu uk ar smadzeņu traucējumi!
0 0 atbildēt
Atvaino par kļūdām - ātri rakstīju un ni tel emotion
0 0 atbildēt
Tāpēc,sākas panika,jo tam tā nav jābūt + tāpēc,ka neesam100% pie apziņas,un pašas smadzenes izmet citus erorrus, un mēs redzam halucinācijas (melnas būtnes,dzīvniekus, utt) Ārsti gan saka,ja tas notiek ļoti regulāri,jāiet pārbaudīties,jo tie var būt ļoti nopietni nervu un smadzeņu traucējumi!
0 0 atbildēt