local-stats-pixel fb-conv-api

Lietuvēns 2.daļa9

53 1

Turpinājumā par šo būtni...

Izrādās, ka ne tikai cilvēkus moca šis nezvērs, bet arī dzīvniekus. Par to painteresējos pie vetārsta. Jā ir tā, ka dzīvnieki mistiskā kārtā pēc nakts ir bijuši viscaur nosvīduši un viss liecina par to, ka dzīvnieks ir nežēlīgi mocīts, bet ko gan dzīvnieks var mums pateikt, atliek tikai izteikt pieņēmumus.

Daži ieteikumi cīņā pret Lietuvēnu(varbūt , Jums, palīdzēs)

1. Kad jūtat, kad viņš jūs moca , kustiniet kreisās kājas īkšķi, tam esot jāpalīdz(bet man tas nekādīgi nepalīdz)

2. Vēl varat, izveidot Lietuvēna krustu, un piestiprināt viņu pie durvīm,sliekšņiem , logiem, lai nelaistu iekšā nevēlamo viesi (to gan neesmu vēl mēģinājusi)

3. Vēl man ieteica, piekārt pie gultas sapņu ķērāju, vai sliktākajā gadījumā viņu kaut kur uztetovēt. Ja tetovējumi ir vēlami, tad ieteicams ir arī uztetovēt , kaut ko no latviešu folkloras zīmēm,piemērams, Māras zīmi, Ūsiņu u.c.

Internetā lasīju, ka tā ir mitoloģiska būtne latviešu folklorā, bet kā ir ar pārējām valstīm? viņus nepiemeklē šādi "briesmoņi?" Vai arī viņiem šie briesmonēni tiek uzskatīti par paranormālām parādībām?! Kā citviet pasaulē Lietuvēnu sauc? Visticamāk, viņiem ir cits izskaidrojums attiecībā uz šo - Kā miega paralīze. Tie ir kā murgi , kamēr esi vēl nomodā vai apzināta sapņošana. Baisi, katrā ziņā.

Paldies!

53 1 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 9

0/2000

Ka zirgi sadzīti putās, ir atrasts izskaidrojums - naktī kūtīs vazājas zebiekstes un ķeras zirgiem krēpēs, tāpēc zirgs nevar aizsniegt un visu nakti mēģina aizdzīt un no rīta putās.

1 0 atbildēt
Tā ir miega paralīze, nevis kaut kāds mošķis. Miega paralīzi piedzīvo gan cilvēki, gan daļa zvēru. Plašāk meklē internetā.
1 0 atbildēt
MIEGA PARALIIIZE - SAJUUTAS ATBILST MIEGA PARALIZEI 100% . KAF TU AIZMIEDZ NOBLOKEJAS MUSKULI, DIAFRAGMA, VISS LAI MIEGA NEKUSTETOS. JA TAJA LAIKA ESI NOMODA, RODAS BAILES, RADAS TAS NOKA BAIDIES(HALUCIONACIJAS), GRUTI PAELPOT, NEVAR PAKUSTETIES, TPE AR NOSVIST N BAILEM
1 0 atbildēt

Bet Lietuvēns nav tikai Latviešu tautai, tā kā vienalga ar ko tu aizdzen to mošķi. emotion

0 0 atbildēt
MIEGA PARALĪZE!!!
0 0 atbildēt
Ir tada lieta bijusi paris reizes. Es parasti izvelos ara no gultas un momentali atlaiz
0 0 atbildēt

Pārāk maz.emotion

0 1 atbildēt