local-stats-pixel fb-conv-api

Kāpēc es esmu maz runīgs?11

55 6

Šis ir tikai otrais raksts.
Šis raksts ir par mani un manas domas kāpēc esmu mazrunīgs.
1. Nevaru izdomāt par kādu tēmu runāt - Runājot ar draugu, ar kuru gāju vienā pamatskolā, kad runāju, (satiekoties piektdienās), prasu kā gāja nedēļā. Tad klusums, un tad dažreiz izdomāju par kādu tēmu runāt.
2. Dažreiz balss ir savādāka, vismaz man liekas - Kad ar draugu runāju, liekas normāla balss, bet, kad ar kojas istabas biedriem runāju, tad dažreiz ir augsta balss, izklausās, kā meitenei.
3. Daži kursa biedri tēlo vai ir apdauzīti (tehnikumā, piedotiet, ja sapratāt) - Vienkārši krīt uz nerviem.
4. Bērnība, kad mani kaitināja, no sākuma, varētu teikt, ka no sīkākas kaitināšanas sākot stresot. Pēc kāda laika man apnika, ka mani kaitina, tad sāku ignorēt.
5. Varētu, teikt ka esmu kautrīgs.
6. Pašlaik pēdējais - Kad kaut ko pasaku, pēc tam domāju, vai ir tas pareizi ko pateicu vai nē?

55 6 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 11

0/2000
šis nav uzbrauciens!!! Kāpēc tu domā, ka tu kādam svešam cilvēkam liecies kaut tik nozīmgīs, lai viņam nebūtu pilnīgi vienalga par tevi?
8 0 atbildēt

Šajā gadījumā izskatās, ka lielākā problēma ir nemācēšana izteikties sakarīgi un saprotami, nevis mazrunīgums.

6 0 atbildēt

Ēēeh, labi zināma situācija, tikai mazliet atšķirīga situācija. Krīt uz nerviem, ka prasa kāpēc tu nerunā, izskaties dusmīga, nesmaidi un ttlk. Visu bērnību tiku izsmieta, lielākā draugu mani pameta un ttlk. - Tagad viss kārtībā, pirmo gadu. - Protams, ka es laika gaitā kļūšu auksta, neaisniedzama un tāda. Tā es esmu priecīga, bērnišķīga un patīk smieties, stulboties kopā ar labākajiem draugiem, bet kad esmu viena  vai ir pārāk daudz cilvēku es kļūstu tāda. Dīvaina ''aizsargsistēma'' pret citiem. emotion + Man parasti  citiem nav ko teikt vai par ko runāt.

3 0 atbildēt

Man ir tāda pati problēma, diemžēl, emotion 

Man gan liekas, tas varētu būt tāpēc, ka aug forša personība (indivīds). 

Tā teikt , atšķiries no masas, kurai viss ir vienāds un viss liekas smieklīgs , kkā tā..... Tikai manas domas emotion 

1 0 atbildēt
Jaa vecīt saprotu tevi man ir tieši tas pats lkm esam kautrīgi vai *** zin kas par huiņu. Bet man ir kkā pie dirsas, ja kāds saka kad esmu nekomunikabls vai arī vislaik prasa: "Kāpēc tu esi tik kluss?" ,lab varbūt arī mani tas mazliet kaitina, bet kkā pie dirsas...
0 0 atbildēt