local-stats-pixel fb-conv-api

Ieteikums visu varenajām pašvaldībām.3

120 2

Tātad šis ir plāns par to kā pilsētas vidi padarīt labāku sev un citiem. Runa iet par uzmācīgajiem ielas tirgotājiem kuriem bieži gadās uzskriet uz ielas visās lielajās pilsētās. Ik viens ir saskāries ar Vasju kas jums mēģina notirgot telefonu par neticamu cenu vai ari kāds romu izcelsmes cilvēks kas jums piedāvā dārga brenda smaržas no Parīzes tieši jums par 40 eiro, orģināl cena esot 120 kā klāsta tirgotājs.

Nu ko kā mēs ar šo varam cīnīties, bet diemžēl mēs to nevaram un šeit mana radikāli ģeniāla ideja. Domāju ka pašvaldībām vajadzētu šiem tirgoņiem atvēlēt teritoriju tādu kā sava veida tirdziņu es domāju ka tas būtu milzīgs ieguldījums. Tas būtu kā smilšu kaste šiem pagrīdes biznesmeņiem, kur tie varētu īstenot savas biznesa fantāzijas. Tas arī būtu milzīgs ieguldījums tūrismā, jo tie varētu doties uz šo citadeli kur var atrast pasaules klases brendus par neticami zemām cenām, jo kā jau zinām tūristiem patīk krāmi. Tajā pašā laikā brīvāks solis pašam, jo dodoties uz skolu vai darbu vairs nebūs jāatgaiņā Vasja un Saņa, jo viņi būs aizņemti ar tūristiem.

Lai cik ģeniāli šis nebūtu es domāju ka cilvēki ir pelnījuši otru iespēju. Daudziem tas kalpotu par piemēru ka lai kļūtu par tirgotāju obligāti nav vajadzīga izglītības sistēma.

120 2 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000
psc, kamēr Vasja Tev pārdod smaržas vai šveices nazi, tikmēr Saņa jau nogopijis Tavu telefonu un maku un jau pārdod citam.
7 0 atbildēt

Murgs- tas nozīmē legalizēt zagtu mantu tirzniecību. Pašši Vasjas citreiz atzīstas, ka dārgās smaržas nopi*ģījuši stockmanā. Tad jau lai apturētu narkotiku kontrabandu vaaram atļaut tās tirgot narvesenā

6 0 atbildēt