local-stats-pixel fb-conv-api

Dēļ dažiem ''neveselajiem''...5

286 0

Čau spoki! emotion

šodien vēlējos parunāt par skolu. (Tādā mācibu gada galā par tādu tēmu emotion )

Gandrīz 90% gadījumu kādā klasē ir kāds/a kurš vai nu izliekas, vai nu arī ir psihiski nelīdzsvarots cilvēks.

šodien redzēju ko tādu, par ko nevarēju palikt vienaldzīga.

Kad gāju no skolas saulainajā pēcpusdienā, redzēju ka kādas klases klases skolēni spēlē futbolu. Nodomāju paskatīties, kā ta' šie spēlē un apsēdos zem koka. Komandu sastāvs bija 2 pret apmēram 14. Laikam stiprinieki. Sauksim komandu, kurā bija 2 cilvēki par Puķītēm, bet to, kurā 14, sauksim par Lapiņām. Tātad, Puķīšu komandā bija meitene un puisis. Puisis ļoti stipri spēra bumbu, Lapiņu vārtsargam bieži vien pa aklu iesperot aizsitot elpu. Pēc brīža puisis netīšām trāpīja meitenei pa roku. Viņa teica, ka viņai nesāpot, un nesāpēs, ka viņai nekad nesāpot. Tā viņi spēlēja, līdz rezultāts bija 13:11 Lapiņu labā. Puisis atkal iespēra ar bumbu komandas biedrenei, šoreiz pa celi, un viņa nogāzās zemē. Viņa sāka kliegt ''Stop! Stop!'', bet neviens jau neklausījās, jo it kā jau viņai nekas nesāpot. Meitene apvainojās, un aizgāja. Puisis par to saniknojās, izliekot dusmas uz Lapiņu kapteini, meiteni. Viņš lietoja vairākus necenzētus vārdus, ka viņa apsaukājoties, sitot visus. Meitene sāka raudāt, teica ka zvanīšot tētim, pateikšot. Puisis sāka smieties, pagrūda meiteni, un iemeta viņai no visa spēka ar bumbu pa seju, rokām. Meitene iekliedzās, aizgāja aiz koka, kur bijues, un piezvanīja vecākiem. Puisis pa to laiku pienaca pie manis, domāj, ka viņš atkal dodas pie meitenes, nostājos viņam priekšā, un teicu, ka nedrīkst kauties. Viņš saiknojās, parāva mani aiz šalles tā, ka es būtu nožņaugusies, ja nebūtu atsējusi šalli. Vēlāk no šīs klases uzzināju, ka viņš arī ir skolā sienā carumu izsitis, un tādā pašā garā. Biju pārsteigta par pušu iejaukšanos aizstāvēšanā. Bet nu, diemžēl meitenītei gan nav labi. Vaigs sarkans un piepampis, roka sūrst, bet visvairāk jau bailes no šī zēna vecākiem. Man arī kakls nesāp, bet šoks vienalga ir. Vēl tagad trīc rokas, tāpēc tagad nesakiet man par kļūdām. Bet, jebkurā gadījumā esmu pārliecināta, ka šis gadījums nav vienīgais.

Iesaku padomāt par savu spēku un izturību, PIRMS kaut ko sāc darīt.

Mēdz teikt, ka ja kāds tevi nokaitina, aizskaiti līdz 10, un tu esi nomierinājies.

286 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 5

0/2000

Pagājušajā rudenī nolēmu lapas sagrābt pagalmā un pamanīju, ka kāds 6.-7.klases skolnieks uzbruka sākumskolas skolēnam un mēģināja telefonu atņemt. Viņš viņu nogāza zemē un sāka sist, bail padomāt, kāds būtu bijis iznākums, ja es nebūtu gājusi mazo aizstāvēt. emotion Pati esmu izjutusi ļoti nepatīkamu attieksmi skolas laikā, bet nu tas, kas tagad notiek jauniešu vidū, ir daudz par traku...

10 0 atbildēt

Noskaiti līdz 10 un mauc ar cirvi. emotion 

+ tev par to, ka vēro apkārtni un aizdomājies, tāpat kā es to daru. emotion

4 0 atbildēt
diemžēl, neko neparastu neredzu.... Ikdienas sākumskolas dzīve
2 0 atbildēt

Man 1. klses skolnieks, kad gāju 9. klasē teica, ka iebāzīs man čiekuru kājstarpē (īstenībā teica daudz pretīgāk), ka visiem ekskursijā vajag iet noslīcināties un meta ar akmeņiem. Sencis viņam laikam bij policists. Mutere un skola tam aizvēra acis. Audzinātāja teica "vnk ignorēt viņu"

2 0 atbildēt