local-stats-pixel fb-conv-api

Attiecību būšana :)2

Sveikiņi spocēni :)

Bieži mēs uz ielas redzam mīlīgus pārīšus, kas iet rociņās sadevušies un ik pēc soļa saskūpstās, kā arī dažādos sociālajos portālos ievieto tā sauktos "selfijus" kopā ar savu otro pusīti. Dažbrīd redzam, kā puiši uzstājīgi pieprasa pilnvērtīgas attiecības. Tātad, attiecības ar seksu.

Bet vai kāds no mums ir padomājis par to, ka ir arī tādi cilvēki, kuri itin labi iztiek bez attiecībām un seksa? Kuri ir apmierināti ar dzīvi, kāda tā ir? Šie cilvēki ir laimīgi arī bez šiem dzīves prieciņiem. Līdz ar to viņiem šī attiecību būšana liekas pavisam jocīga.Bet tomēr visam pienāk pirmā reize, vai ne? ;)

Ir meitenes, kuras pat baidās no sava pirmā skūpsta, jo uzskata, ka pēc tam puisis smiesies par viņu, jo viņa nemāk. Un šīs bailes meitenes grauž no iekšpuses, līdz ar to viņas baidās arī no attiecību tālākās daļas. Tomēr laikam jau jāprot pārvarēt bailes, jo ja dzīvosi ar bailēm, tad tu nespēsi izbaudīt dzīvi ar pilnu krūti.

Ir zēni, kuri ir bezgala kautrīgi, un ja viņiem iepatīkas kāda daiļā dzimuma pārstāve, viņi neko nedara, lai izrādītu savas simpātijas. Līdz ar to zaudē iespēju uzzināt, vai viņai ir iepaticies viņš. Bet, ja viņam ir paveicies, un šī jaukā meitene uzraksta viņam pirmajam, tad viss var pavērsties pavisam otrādi.

Viena iespēja ir tāda, ka jaunieši iepazīstas tuvāk, un ja saskan, izveidojas pāris, un viss turpinās un blah blah blah...

Otra iespēja ir tāda, ka šis puisis uzreiz meiteni uzskata par savu īpašumu, vēlas katru dienu satikties un runāties, kaut gan meitene bija skaidri norādījusi, ka vēlas būt tikai kā draugs. Sākumā jau viņi bieži satikās, jo meitene vēlējās tikai iepazīt puisi. Pēc pāris dienām, kad meitenei vairs neatradās laika, lai satiktos ar puisi, puisim radās sajūta, ka meitene no viņa atsvešinās, kaut gan tā nemaz nebija. Pēc tam jau puisis sāk pārmest, jaunieši sāk konfliktēt, un tas viss aiziet tik tālu, ka abi ir pamatīgi noskaitušies un vairs nevēlas neko par otru dzirdēt. Un pēc šadām beigām jau nerodas īpaša vēlme veidot attiecības...

Tomēr, dzīvosim pozitīvi, neņemsim ļaunā citu cilvēku muļķīgo rīcību, jo mēs taču dzīvojam tikai vienreiz, un šo iespēju taču nevajag izšķiest nelietderīgi, neizmēģinot to, ko mūsu sirdis vēlas ;)

37 5 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

1. attiecības man bijatā kā norādīts 2.jā variantā emotion bet beigas pavisam savādākas, ir tagad tā ka daļēji gribas attiecības ar kādu čiksu un daļēji nē ;(

1 0 atbildēt