local-stats-pixel fb-conv-api

Pazīsimies ar Mairu Wilkiraini8

Īpaša intervija īpaši spoki.lv saitei. Te ir atbildes uz producenta uzdotiem jautājumiem. Vispirms ir saruna, pēc tam attēlos – vēl daži teicieni. Vai nav laiks kliedēt neziņu? Un- vēl līdz 30. jūnija plkst: 24:00 komentāros variet uzdot jautājumus! Uz normāliem uzjautājieniem – ir cerības sagaidīt drīzas atbildes :)

---

Parunāsimies? Jā!

Kas ir Maira Wilkiraine?

- Reāla Ledija, kura dara pasaulē līdz šim neredzētas lietas.

---

Kādu dzīves stilu veido Maira Wilkiraine?

- Man ir vēlme, lai visi man dara pakaļ, nevis es kādiem līdzīga būšu.

---

Kas ir galvenais ceļš, ko staigā Maira Wilkiraine?

- Man patīk viss, kas saistās ar spēlēm ūdenī. Ūdens, kā zināms, ir tā substance- no kuras izcēlusies dzīvība. Arī mēs sastāvam par 2/3 no ūdens. Man pašai ir jautājums, kamdēļ mēs tik tālu esam jau prom no ūdeņiem!?

---

Jā...

- Bez ūdens pasaule loti ātrā tempā iznīks. Pie ūdeņiem visi cilvēki grib dzīvot. Zeme pie ezera ir dārgāka nekā tuksnesī. Pie ūdeņiem brauc karstajās dienās atpūsties. Utt., utjpr.

---

Ko Maira Wilkiraine tieši dara ūdeņu ielokā?

- Dažādus šovus varam darīt ar ūdeni, dažādas spēles. Un vispār dažādas jautrības. Vai arī- vienkārši baudīt dabu pie jūras. Jā, jūra reālajā dabā – katru dienu ir savādāka. Te debesis ir zilas un ūdeņi pelēki, vai arī otrādi. Te vējš cilā viļņus, te atkal klaids ir spoguļgluds. Un ūdens dažādība rada idejas ūdens spēļu dažādībai.

---

Kas tad ir spēles pie ūdens...

- Tās ir neizbēgamas un degunu kutinošas šļakatas. Mitrums, kas pievilcies ar augu smaržu. Lietus lāses- ar maigu čaboņu lapās un koku zaros. Vētras dzīti tvaiki no bangojošiem jūras viļņiem. Tā ir viļņu baudīšana- esot Jūrmalā uz otrā sēkļa. Tā caurlīšana vasaras lietusgāzē. Un tā ir domu rosīšanās – kad lietus skaņas kā ātrvilciens spiežas ausīs.

---

Vai pasaulē ir daudzi tādi "ūdens" cilvēki?

- Šķiet, ne visa. Vārdos daudzi sakās esam- ka "patīk būt pie ūdeņiem", ikdienā darīt (vai vienkārši atrasties pie šļakatām) ne visiem gribas. Līdzīgi kā uz baznīcā iešanu, reti kurš teiks- ka neiet, bet patiešām aiziet ... arī retais. Mums ir daudzi runātāji, ka "darīs". Bet, kad viss nonāk pie darīšanas, tad 9,7 no 10 pat nepūlas piecelt p*kaļu no dīvāna un – iet darīt.

---

Un- kas sekos tagad no Wilkiraines puses?

- Sekojiet visām manām tālākām aktivitātēm. Tās vienmēr būs pavisam tuvu pie ūdens vai pat ūdenī zem viļņiem.

---

Priekā!

5 12 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

retarded much?

1 0 atbildēt

WTF - Wilkiraines Trakuma Faktsemotion

0 0 atbildēt

Cik ilgi es gaidīju "uz pirmo ārstu" ar mongoļu-tatāru neliterāro leksiku...

0 0 atbildēt
Tas vispār it komiks labāk neliec galīgi garām
0 0 atbildēt

Kas par....??? emotion

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt