local-stats-pixel fb-conv-api

Čībiņas8

10 43

Čau!

Te atkal es ar savu neinteresanto komiksu.Manuprāt, šis ir jēdzīgāks kā iepriekšējais. Ja jūs neredzējat iepriekšējo tad lūdzu paskatieties un novērtējiet. http://www.spoki.lv/komiksi/Isais-komikss/456423

Es zinu, zinu, ka jums nepatīk ko es daru un, ka es te kko rakstu,bet man vienalga. Jūs noteikti domājat, ka tgt cenšos jums pielabināties , bet tā nav. Emm nu šis ir tikpat īss kā iepriekšējais komikss. Varat arī nelasīt ko es tagat te murgoju jo man vajag lai šo rakstu apstiprina. Nu man nav svarīgi tie plusiņi, bet es to daru prieka pēc.

P.S. 1. bildi nezīmeju es.

Labu dienu un ceru, ka jums patiks, bet tā noteikti nebūs! emotion

Reklāma
10 43 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://Paint
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 8

0/2000

"Te atkal es ar savu neinteresanto komiksu..". nu ja tu zini, ka viņš ir neinteresants, nu tad pis taisni un neliec te tos sūdus..!

"bet man vienalga" - nu ko lai saka, u suck, vairāk jau ar savu attieksmi...

7 2 atbildēt

Serenāde- tukša lāde, maza galva- liela skāde!

4 0 atbildēt

Šim komentādam tikpat liela jega, kā rakstam!

1 0 atbildēt

čo za fak??

man viens jautaajums-cik tev gadu?(godiigi)

1 2 atbildēt

tad ja tev tieshaam ir "16", un ja tas ir "maasas profils", tad tu kaa "vecaakaa maasa" vareetu vinjai paliidzeet pasakot kas ir smiekliigi un kas nee. Tachu zinu, ka shis tiks ignoreets, jo tavs komentaars ir bullshits.

1 2 atbildēt

em es nu gan nezinaatu kaa aiziet power..

un paarsvaraa tie ir, citi liek padomaat, citi ir beediigi, bet katram normaalam komiksam ir kaada jeega. Pietam tu liec tikai pa vienam `komiksam`, un domaa, ka dabuusi daudz plusus? Vai arii ja ir viens, tad vinjam jaabuut superlabam lai citiem vinjsh patiktu un uz vinja vareetu nopelniit.

0 2 atbildēt

vienkaarshi tad nesaprotu jeegu..

0 2 atbildēt

Kas par bullshit'u ? 

Labāk vispr vairāk neliec nekādus komiksus! 

3 10 atbildēt