local-stats-pixel fb-conv-api

vecās Jay-Z dziesmas.14

28 1

ieliku pāris vecās Jay-Z dziesmas. visas ir no viņa vecajiem albumiem, nebūs nēkādi hīti u.t.t. Cik noprotu Jay's ir diezgan ienīsts reperis, ja jūs viņu ienīstat , nevarat uzraksīt komentāros kādēļ? Paldies.















28 1 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

Jay -Z nav ne vainas savā ziņā.Viņam piemēram nav slikta tā pati dziesma "99 problems". Par to ienīšanu - gaumes lieta.Es nevaru teikt, ka viņš ir mans favorīts, bet domāju, ka sliktākais variants viņš arī nav.Piemēram Lil Wayne , lai die's nogrābstās - nu , var jau teikt, ka viņš ir reperis , bet ne dziesmu bīti nedz viņa "repošana" nemaz pēc repa neizklausās. 

6 0 atbildēt

Kādreiz nepatika, kad izdzirdēju Nas'a disu 'Ether'. Tad izaugu, un šobrīd ļoti cienu Jay'u par to, ko viņš ir sasniedzis dzīvē, un kādu ieguldījumu ir devis mūzikā.

3 0 atbildēt

nu kā cilvēks viņš liekas tāds dīvains. Bet ko par mūziku domā?

2 0 atbildēt

6as no septiņām dziesmām ir es domāju kā vairāk "ir populāras un atdzītas". Viņš ir izcils mūziķis un viņa devums hiphopā ir neizmērojams, viņš ir viens no tiem reperiem kurš ir smagi saslimis ar fiškām (lai citiem labāk saprast), jeb teiksim tā - tas ko viņš saka, to ne visi saprot, pat pirms kādiem astoņiem gadiem cilvēki teica - ka pat pēc 10gadiem daudzi joprojām nesapratīs par ko viņš runā un jā taisnība, ja viņu tagad kāds ienīst,tas ir tikai tāpēc ka viņiem ir grūti atšķirt mūziku un mūziķus kā tādus,nevajag ienīst cilvēku - skaties ko viņa darbi par viņu saka.. peace

2 0 atbildēt

kur ir viņa lielākais hīts ? no pirmā studijas albuma

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt