local-stats-pixel fb-conv-api

šausmu filma5

18 2

Sveiki, es pie jums spoki.lv lietotājiem griežos ar lūgumu vai kādam nav nojausma par filmu kuru es jums aprakstīšu nedaudz, ļoti gribētos uzzināt nosaukumu vai kaut mazāko informāciju par to ;)

Tātad filmā ir ģimene vīrs, sieva un bērns(puika) ,filmas sākums ir kad sieva mistiski pazūd no savas mašīnas gaišā dienas laikā un vīrs vēršās pēc palīdzības pie kāda veca onkuļa kurš ieraksta mirušu cilvēku dvēseles diktafōnā un tv kasetēs, ierakstītais norāda kas turpmāk notiks, šis vīrs cenšās dabūt kaut mazākos pierādijumus no sievas rēga, tad kādā naktī vīram zvana telefōns tieši plkst. 12:30 un tā vairākas reizes tieši šinī laikā. filmas beigu pusē ir kad ierakstītais rēgs viņam padod ziņu par tādu un tādu ielu uz kuru viņš dodās un redz kad ir avarējusi mašīna no kuras viņš paspēj izvilkt mazu zīdaini taču māte iet bojā. Visbeidzot beigās norādes vīru aizsūta uz kādu savrupmāju kur kautkādi 3 rēgi to nogalina un ar to filma beidzās.

tākā es pie jums vēršos ar šādu lūgumu, lūdzu vai kāds nezin filmas nosaukumu vai kādu info! ;) :)

18 2 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 5

0/2000

...naw gadiijumaa baltais troxnis?

1 0 atbildēt

Vienīgais kas ienāca prātā bija "white noise", bet neesmu īsti pārliecināta. Jo redzējusi esmu viņu tikai vienreiz un drausmīgi sen. :D

0 0 atbildēt

liels jums paldies ;) emotion

0 0 atbildēt

jaa vareetu buut white noise  man pc vinja ir

0 0 atbildēt

stulbs galigi neforsh par to tikai -!

0 0 atbildēt