local-stats-pixel fb-conv-api

Ukraiņu mūziķis OWL izlaiž aizkustinošu dziesmu ''Kapitan''0

Šī gada 5.martā jaunu dziesmu izlaida ukraiņu mūziķis OWL. Viņš savā dzimtajā valodā izlaida dziesmu, kuras nosaukums ir ''Kapitan''. Jaunais skaņdarbs ir pieejams visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

OWL mūzikas gaitas uzsāka vien pērn, kad izlaida savas divas pirmās dziesmas - ''Proļiski'' un ''Zorepad''. Jaunā dziesma ''Kapitan'' ir šī gada pirmais singls, kuru viņš ir izlaidis. Jāsaka, ka tas tiešām ir kvalitatīvs un varētu patikt katram īstenam mūzikas cienītājam.

Mūziķim ir kā talants, tā arī potenciāls. Viņš rada īpašu mūziku, kāda mūsdienās vairs nav īsti populāra, taču patiks katram, kas šāda tipa daiļradi iepriekš ir klausījies. Dod iespēju mūziķa daiļradei un pavisam iespējams, ka Tev būs jauns mūziķis, ko klausīties biežāk.

Piedāvājam noklausīties OWL dziesmu ''Kapitan''. Aicinām arī mūziķi atbalstīt un piesekot viņa sociālo tīklu profiliem. Atsauces vietā var atrast saiti uz viņa Instagram profilu. Nekautrējies un pieseko tam! Talantīgus māksliniekus pasaulei ir jāsadzird!

Lai labi skan OWL jaunā dziesma ''Kapitan''.

17 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000