local-stats-pixel fb-conv-api

Ukraiņu elektroniskās mūzikas grupa, kas aizrauj ar klusumu īstajos brīžos3

Mierīga un savākta ukraiņu sešu cilvēku grupa, The Erised, kas turpina aizraut ar savu mūziku, dziedot eksluzīvi Londonas ierakstu studijai Med School, kopš 2014. gada. Grupas iespaidīgais debijas mazalbums "Desire" iekļāva populārās dziesmas "Pray" un "It's Over", kas palīdzēja nostabilizēt Eiropas un plašāku fanu pulku. 9 mēnešus vēlāk viņi atgriežas un izdod savu otro garadarbu, piedāvājot to pašu izdomas un talanta līmeni.

Pirmo reizi ieguvuši uzmanību Kijevā, dzīvajā koncertā, kā arī izpelnījušies YouTube skatītāju atzinību visur pasaulē ar dziesmu "In My Car", kas ietver muzikālu pieredzi apvienojot dziedātājas Sonyas vokālu, pauzes, saskaldītu mūziku, kopā ar patīkamu tīra bīta un 80-to gadu gandrīz nemuzikāla sinteztora skaņām. Līdzīgā noskaņā arī šī dziesma - "Take Me", iekļaujot gan skaistu vokālu, gan skaldītu bītu, virpuļojošu instrumentālo izpildījumu un mainīgu, smagu basu. Ar skaldītu bītu domāju - viņi zin, kad paņemt pauzi, kad ievērot klusumu, kad atnākt atpakaļ ar spēcīgu sintezatora skaņu.

The Erised ir unikāls kolektīvs, kas sastāv no drum & bass producentiem Detail un Hidden Element, mūziķiem, kas iespaidojušies no džeza, roka un popa, dejotājas, kas pārtapusi dziedātājā un dziesmu autorē - Sonyas. Kopā viņi veido neapstādināmu kombināciju! Muzikāli ļoti talantīgi, ar dažādiem ieskatiem un pieredzēm, kopā veidojot, ko pavisam nebijušu.

15 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000
Mistisks biits
1 0 atbildēt

Labs. emotion

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt