local-stats-pixel fb-conv-api

Trīs stundu ilgs orgasms23

151 4

Apsvilušām uzacīm, kūpošiem matiem un slapju T-kreklu es tovakar devos prom no “Arēnas Rīga”, kur notika grupas “Rammstein” koncerts.
Ticis teju 5 metrus no skatuves, ar smaidu uz lūpām gaidiju, kad sāksies šovs.

Ko lai saka. No iesildītājiem biju gaidijis vājāku sniegumu, jo cik biju viņus klausījies yūķūba dotajos video, kaut kā nesaistija viņu mūzika. Te nu es aplauzos. Deathstars sniegums patika..pat vairāk kā patika. Viņu spēlētā mūzika likās kvalitatīva un manai ausij tīkama, bet skatuves performanci protams nevar salīdzināt ar vācu milžiem – Rammstein.

Pēc ašas skatuves novākšanas tad arī parādījās Viņi – Rammstein. Uznāciens – it kā svinīgs, ar basģitāristu, kurš nes degošu lāpu sev rokā. Aiz viņa – pārējie grupas biedri, ko nu kurš turēja rokā – cits karogu, cits vienkārši svinīgi soļoja pa kāpnēm, kas karājās virs skatītāju galvām. Piedevām, ar pirmo dziesmu, Lindemans uzkurināja publiku – burtiskā nozīmē. Vairāki uguns metēji, kas šāvās„Sonne” dziesmas piedziedājumā, lika publikai saprast, ka šovs nebūs no knapajiem. Tāpat pie sirds man gāja arīdzan krāsainie papīriņi, kurus „America” dziesmas laikā izlidināja pa pus arēnu. Tad, kad bijām nolipuši ar krāsainajām lapiņām, Lindemans nevienus nežēloja, uzrīkojot sava veida putu ballīti – izpūšot n-to putu daudzumu tieši skatītājiem virs galvas.
Runājot vispārīgi, viss viņu šos ir vārdiem neaprakstāms, visa tā uguņošana, dedzināšana - vienkārši grandiozi.

Vispār interesanti, cik lielu ienākumu daļu kompensācijās saņem sintezatoru vecis? Viņu tak regulāri spārda, spridzina un liek neganti daudz papildus kustēties… Protams, viņam toties tika goda brauciens uz gumijas plosta pa skatītāju rokām.
Bet ko nu es te daudz vārīšos. Neba man tik grezna valoda, lai patiesi izteiksmīgi aprakstītu to, kas tur notika – tāpat nekādi vārdi nepalīdzēs tiem, kas nebija klāt. Paši vainīgi. Bija vērts!

Btw, šeit pāris kvalitatīvi yūķūba video:

Piebilde - Keine Lust dziesmas laikā sanāca headspinot ar divām, pēc tautības somietes, omītēm. Lai nesabojātu savu dzirdi pavisam, ausīs tām bija ielikti ausu aizbāžņi ;D

Piebilde#2 - Par citiem maniem rakstiem, koncertu atziņām varat lasīt un sekot manā twiter kontā - https://twitter.com/Matisshere

Daloties iespaidos,

M.









151 4 23 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 23

0/2000

Tas tiešām bija kkas vārdiem neaprakstāms!

Pietam spēlēja tik daudz vecās labās dziesmas :)

emotion

5 0 atbildēt

Fleiks nekādu īpašo kompensāciju nesaņem, viņš ir gandrīz vai galvenais ģēlu bīdītājs visā bandā.

Starp citu, aizmirsi pieminēt kori pirms Rammstein! :)

5 0 atbildēt

Pussy tāpat labākā dziesma, ar visu viņu video klipu :D

4 0 atbildēt

Nu jā šis pasākums bija godam, pats veseles 3 dienas kopā beigās nodzīvoju pa arēnu, jo sanāca visu zāles iekārtojumu arī uzbūvēt/nojaukt. Sanāca arī mūziķus satikt backstage, kad tie diezgan iereibuši vazājās apkārt, bet pasākums godam, tiesa pirms 2 gadiem likās šovs iespaidīgāks, jo šoreiz daudz kas atkārotojās :)

4 0 atbildēt

Rammstein is not for pussies!

3 0 atbildēt

Fuck, feel so jealous.

4 1 atbildēt

Ja nebūtu laikā paspējis nopirkt biļeti, godavārds, atņemtu to kādam.

4 1 atbildēt

Šis koncerts bija awesome

2 0 atbildēt

Ne nu tie intro ir pizdhjets kaut kads!

2 0 atbildēt

emotion

2 0 atbildēt

Arī biju Arēnā. Pēc konča gribējās iet un sasist kādu. Manī valdīja enerģija. emotion

4 4 atbildēt