local-stats-pixel fb-conv-api

The Invisible Men(2000)2

12 0

Sveiki ļautiņi, labāk neatgādināšu kas driz būs, tāpēc gribu jūs iepazīstināt ar ļoti senu seriālu (2000-2002). Kad bija maziņa ļoti patika šo seriālu skatīties. un arī tagad arī skatos. Vismaz sāku.

Ceru, ka patiks.

Sižets.

Dariens Fokss ir sīks zaglis, bet tagad tiek apsūdzēts slepkavībā un viņam tiek piespriests nāvessods. Lai izvairītos no soda viņa brālis piedāvā Darienam piedalīties zinātniskā eksperimentā un Dariens piekrīt. Viss norit pēc plāna, bet kad tiek nogalināts Dariena brālis viņš vēlas atriebties pāridarītājiem, turklāt nu Darienam ir īpašas spējas - viņš var kļūt neredzams. Lai Dariens nevarētu brīvi rīkoties, neredzamībai ir mīnuss, jo ilgāk viņš ir neredzams, jo ātrāk ir vajadzīgs pretlīdzeklis, kas novērš vājprātu, kura ietekmē Dariens kļūst nevaldāmi agresīvs. Tā nu viņš ir spiests kļūt par valdības marioneti un izpildīt tās norādītos uzdevumus, bet paralēli tam Dariens mēģina notvert sava brāļa slepkavu.

« 1  2  3 »
12 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Man patika.

2 0 atbildēt

Atceros kādus 10 gadus atpakaļ, kad biju gulējis slimnīcā krietnu laiciņu, ar nepacietību biju gaidījis katru epizodi, lai tik apmierinātu savas kinomāņa vēlmes.

2 0 atbildēt