local-stats-pixel fb-conv-api

The Black Eyed Peas!1

20 4

Es jums pastastisu drusku par manu un daudzu citu mīļāko grupu dažas lietas paņēmu no interneta dažas pats uzrakstiju!Nu luk...

The Black Eyed Peas pirmsākumi meklējami 1989. gadā, kad satikās divi reperi no Losandželosas will.i.am (īstajā vārdā Viljams Adamss) un Apl.de.ap (īstajā vārdā Alens Pineda). Vēlāk viņiem pievienojās Tabū (īstajā vārdā Haime Luiss Gomess) un tika izdoti pirmie divi albumi. Par pagrieziena punktu grupas vēsturē kļuva solistes Fērdžijas (Steisijas Fergusones) atnākšana un albuma "Elephunk" izdošana 2003. gada rudenī. Dziesmas "Where Is The Love", "Shut Up" un "Let's Get It Started" padarīja "The Black Eyed Peas" par vienu no populārākajām grupām pasaulē. 2005. gada pavasarī tika izdots nākamais albums "Monkey Business", kas arī bija komerciāli ļoti veiksmīgs. Populārākie albuma hīti bija "Don't Phunk With My Heart", "Don't Lie" un "My Humps". Šobrīd "Black Eyed Peas" dalībnieki nodarbojas ar solo projektiem, taču grupa nav izjukusi.
The Black Eyed Peas kopš 1998. gada ir jau 13. dziesmas (skaitot The Black Eyed peas- I Jus Can't Get Enought) (skat. att. 5)

Viljams Džeimss Adamss jaunākais dzimis 1975. gada 15. martā, labāk pazīstams ar savu skatuves vārdu Will.i.am, ir amerikāņu hip hop un R&B dziedātājs.(skat. att. 1)

Steisija Anna Fergusone dzimusi 1975. gada 27.martā, labāk pazīstama ar savu skatuves vārdu Fergie, ir amerikāņu un R&B dziedātāja. Viņa ir pasaulē pazīstama kā solomāksliniece.(skat. att. 2)

Džeimss Luiss Gomezs dzimis 1975. gada 14. jūlijā labāk pazīstams ar savu skatuves vārdu Taboo
, ir amerikāņu mūziķis un aktieris, labāk pazīstams kā grupas Black Eyed Peas dalībnieks.(skat. att. 3)

Alens Pineda dzimšanas datus es neatradu, bet zinu ka viņš ir no bērnu nama un labāk pazīstams ar savu skatuves vārdu Apl.de.ap. (skat. att. 4)

20 4 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

Mja emotion - no manis

1 1 atbildēt