local-stats-pixel fb-conv-api

Supervaroņu izcelšanās #2 Betmens1

Otrā daļa klāt. Vai zini ,kuru supervaroni dēvē par apmetņoto krustnesi (caped crusader), tumšo bruņinieku un pasaules labāko detektīvu? Vai tu zini, kura supervaroņa viens no lielākajiem ienaidniekiem viņam teica frāzi - vai esi kādreiz dejojis ar velnu mēnessgaismā? Laiks apdomai - jā tas ir visiem labi zināmais drūmais atriebējs un taisnības aizstāvis no Gotemas - Betmens. Bet kāds ir Betmena rašanās stāsts?

Betmens īstajā vārdā Brūss Veins (Bruce Wayne) ir Tomasa un Martas dēls. Brūsa tēvs Tomass ir Wayne corp īpašnieks ,kas garantē lielu bagatību un spēj ražot visdažādākās lietas. Brūss ir šīs ģimenes nākotne un bagātību mantinieks. Taču,kad Brūsam ir 8 gadi dodoties mājās no operas notiek nelaime. Brūsa acu priekšā nezināms slepkava nogalina viņa vecākus. Mazais puika nozvērās atriebties par nodarīto,atriebt vecāku nāvi un atrast veidu kā ieviest kārtību. Ģimenes sulainis Alfrēds Penijsvorts (Alfred Pennyworth) uzņemās atbildību par mazo Brūsu , lai tas palicis bez vecākiem nenokļūtu bērnu namā. Paliekot vecāks Brūss dodās apkārt pasaulei ,lai uzlabot savas cīņas prasmes un kļūtu gudrāks, izprastu zinātni ,trikus un citas viņa dotā solījuma izpildei nepieciešamas prasmes. Atgriežoties no ceļojuma Gotemā viņs redzēja cik tā ir pārņemta ar noziedzību. Brūsa mērķis bija to iztīrīt, taču tam vajadzēja atbilstošu tēlu. Pa logu ielidojis sikspārnis deva viņam iedvesmu. Bērnības dēļ Brūss baidījās no sikspārņiem un viņš izvēlējās šo pašu tēlu lietot arī noziedznieku biedēšanai kļūstot par Betmenu. Neskatoties uz to, ka viņam nav superspēju, viņš kļūst par pilsētas leģendu un noziedzības apkarotāju, policija sāk viņu izsaugt ar signālu,kas ja ir nelaime debesīs izgaismo milzīgu sikspārņa logo. Betmena cīņas stils ir nevis superspēks vai lidošana vai lāzeri no acīm, bet gan viņā iegūtās cīņas mākslas prasmes, apbrīnojamās tehnoloģijas ( tai skaitā sikspārņa formas bumerangs un Betmobīlis -viņa mašīna,kas aprīkota ar daudziem ieročiem un viņa josta,kurā iekša ir lietas visām situācijām), kā arī viņa detektīva spējas. Laika gaitā viņš iegūst sev partneri Ričardu "Diku" Grejsonu (Richard "Dick" Greyson) jeb Robinu,kurš bārenis cirka akrobāts,kuru Brūss Veins pieņem pie sevis adopcijā.

Ja kādu interesē ,kurš un kad ir teicis vārdus par dejošanu ar velnu,ko minēju ievadā,tad atbilde ir vecais ,labais ,smieklīgais,zaļmatainais ,violetā uzvalkā staigājošais Džokers 1989.gada versijā.

89 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000
SIRRUS velasepēds betmenam piestāvētu!!!
3 0 atbildēt