local-stats-pixel fb-conv-api

Stairway To Heaven Sātanisms!33

674 2

Kamēr vēl neēsi sācis lasīt rakstu, gribu pateikt to, ka šie nav fakti, un, es nesaku ka reliģija, sātans u.t.t. pastāv.. Šī ir tikai teorija, kura man pašam likās ļoti interesanta, tāpēc arī uztaisīju rakstu par šo tēmu...



674 2 33 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 33

0/2000

Lucifers arī ir eņģelis.

33 0 atbildēt

Latviešiem strīds starp ''sātanistiem'' un ''kristiešiem'' ir tikpat saistošs, kā divu afrikaņu cilšu šamaņu viedokļu apmaiņa par pareizāko dziesmu tekstu zombiju augšāmcelšanai ikgadējos banānu ražas svētkos.

24 1 atbildēt

Jau 60's bija posms, kad daudzi izpildītāji rakstija dziesmas tā lai arī atpakaļ gaitā sanāk kas sakarīgs, pat Bītliem bija tādas. Arī Led Zepp, piemēram, Džimijs bija pasniegts kā nelaibais. Vēlāk, kad Zepp jau pajuka intervijās viņš teica, ka tas bija vairāk jaunības marazms. Ta kā viss šis ir viņu pašu veidots, lai faniem interesanti.  Vāāāi varbūt viņš tiešām bija nelabais, un tagad maskējas aiz nopietnības.  emotion

19 0 atbildēt

Drīzāk grēks ir to dziesmu nedzirdēt.

15 0 atbildēt

Reizēm taisni jāpabrīnās, kā reliģiozi cilvēki aizdomājas līdz tādiem marazmiem. Tie noteikti pat visnevainīgākajā šūpuļdziesmā kaut ko sātanisku atrastu. Led Zeppelin bija laba grupa ar labu mūziku un vienmēr būs vieni no maniem iecienītākajiem mūziķiem. 

11 0 atbildēt

viena no visu laiku labākajām dziesmām, kas jebkad ir uzrakstīta. Ja pats "devils" palīdz rakstīt šādas dziesmas, tad tikai uz priekšu..

mūsdienās gan tas vells kkur pazudis emotion skumji par to.

8 0 atbildēt

Vismaz toreiz dziemām bija kāda jēga un nozīme, gan vārdos, gan izpildījumā.... tagad dzied tikai par - money, money, cars, cars, crib, house biches, biches, party, party, drink, drink... tuc tuc   emotion

7 0 atbildēt

Ja lirika atpakaļgaitā nebūtu uzrakstīta, neviens nesaprastu, kas tur notiek. Lirika uzrakstīta=100% saprotams. :D

7 0 atbildēt

Pēc raksta uzliku dziesmu

5 0 atbildēt

Tādēļ es mīlu Led zeppelin.

7 3 atbildēt

interesanti. Dziesmu tā jau ir grūti sarakstīt normālā gaitā uz priekšu ar sakarīgām lirikām un melodiju, bet kur nu vel atpakaļgaitā. Es šito nekad nesapratīšu, vai arī šī ir vienkārši sakritība. Bet tāpat, vienkārši nekad nekas nenotiek.

4 0 atbildēt

Ļoti interesants raksts.emotion

4 0 atbildēt

Sātans Cepelīnā spēlēja flautu? Stilīgi. 

Un piper ir stabulētājs. 

4 0 atbildēt

es nesaku ka reliģija, sātans u.t.t. pastāv

Vispārībā reliģija pastāv, var apgalvot, ka reliģiskie un mitoloģiskie tēli un būtnes tavuprāt nepastāv. Tas tā tik, drusku piekasījos, bet neņem par ļaunu. Raksts interesants, bet nevar jau 100% apgalvot, ka tās lirikas ir balstītas kaut kādā veidā uz reliģiskajiem motīviem. Par to, kad dziesmu atskaņo no aizmugures, iespējams tikai tās uzrkastītās lirikas rada tādu ilūziju. piemēram šī dziesma - https://www.youtube.com/watch?v=O_49H_N43jQ nemaz neienāca kas cits prātā, kad pirmo reizi klausījos, bet tad komentāros izdzirdēju, ka tas piedziedājums "Escaflowne", daudziem izklausās pēc "Mister Lonely" vai "Pissed off, Old Men" :D Pēc šiem jau vairs normāli šo nevarēja noklausīties. Tagad pat dažreiz pretīgi Led Zeppelin klausīties, kopš to klausās daudzas 13 gadnieces, kuras vēlas būt individuālas. Visur kur tik neaizej, skanēs vai nu draņķīgs pops, vai itkā atstumtās tīnes klausīsies Nirvanu, Led Zeppelin, vai kādus vēl Glam vai thrash izpildītājus. Sātans savāks sev visas tās iedomīgās 13 gadnieces? emotion  Ja tas ir sātana plāns, tad man nav iebildumu, pasaule būtu labāka bez tādām pabirām emotion Bet par daudz saceros, sātans nepastāv, laba mūzika netop pateicoties transcendentālām un abstraktām būtnēm, par to japateicas tikai konkrētām personām.

3 0 atbildēt

Tieši, kad tiek teikts: ''Our stairway lies on the wispernig wind,'' atskaņojot šo teikumu otrādi sanāk: ''Because I live with satan.

Kā atskaņojot šo var iznākt because i live with satan, ja tajā teikumā nav neviena B burta? :D

3 0 atbildēt

Interesanti jau ir, bet nekad neesmu sapratusi šo visu "konspirāciju" "atklāšanu". Nu pieņemsim, viss aprakstītais ir patiess un patiesība ir vēl BRIESMĪGĀKA un SĀTANISTISKĀKA, bet ko tas īsti maina? Dziesma uzreiz paliks sliktāka? Mēs nomirsim un dosimies uz elli, jo noklausījāmies Starway to Heaven? Uzradīsies ne no kurienes mazs dēmons un atņems dvēseli? Ko tad darīt tiem, kas izpilda  vai klausās black metal, kas, sanāk, ir bīstams dzīvībai?  emotion

Es saprotu, ka ir interesantāk dzīvot, ja visi apkārt ir maskējušies sātanisti, kas vēlas tev kaut ko izdarīt, bet ko tas visā visumā maina? 

Un nē, autor, tas nebija domāts tev emotion es vienkārši vispārīgi izteicu savas doams

3 0 atbildēt

Nenu ja lasa to tekstu līdzi, ieklausās, tad jā, var sadzirdēt baigo līdzību, bet...pamēģinat nelasīt tekstu un klausīties. Mani apbrīno tie momenti, kad iedomājos, kuram ienāca tāda ideja skandināt dziesmas atpakļgaitā un saklausīt ko tādu ? :D emotion te kaut kas smird.

3 0 atbildēt

Tur jaabuut galiigajam ticiigajam zombijam, lai kaut ko taadu sadzirdeetu.....

3 1 atbildēt

Btw, kāds nevar pateikt, kam sākums ir līdzīgs, jeb beigas, atkarībā kā uz to skatās, es skatos kā uz sākumu klausoties šo backward variantu. Es zinu, ka ir kaut kāda dziesma, kurai ir tāds ritms un skaņa, bet man nenāk galvā, man tikai skan tā...nostaļģija kuru nespēju atsaukt, kaut kur esmu dzirdējis, bet kur es nezinu. (Led Zeppelin es neesmu klausījies, esmu vairak smagāka žanra cienītājs.)

0 0 atbildēt

Vai šo dziesmu klausīties? emotion

0 0 atbildēt