local-stats-pixel fb-conv-api

Simpsoni pareģo WW3 + pierādījumi, ka dzīvojam in THE END TIMES..4

4 10

Sveiki dargie draugi.

Simpsoni ir, predictive programming multfilma, kas ne gluzi pareizi teikt butu parego, bet gan parada pirms laika, kas notiks ar Ameriku , tas likteni, kas pectam loti loti ietekmes ari visu visu parejo plaso pasauli.

Sada veida iluminati ( valstu lideri, karaliskie lideri ) kas ir sis slepanas organizacijas dalibnieki, slepeni veido haosu, lai no ta visa izveidotu |N|W|O| jeb jauno pasaules kartibu, ko ievers viena pasaules vara (valdiba), viena armija, viens karogs, viens VISS. Viss kopeejs.. Tas viss tiek darits lai maximalietu pasaules populacijas un cilveku kontroli.. tas tiek darits naudas un varas del..

Sajos video attainots ka simpsonu multene netieshi, bet tomer tiesi, attelo ka tas viss notieks.. tapat ka vini paredzeja ka ieveles Donaldu Trampu.. protams vini neko neparego.. tas tiek veidots ar nodomu speciali, lai kodetu musu neapzinato pratu un mes tam butu gatavi un sagatavoti , kad tas notiks..

+ video kur piepildas Bibeles paregojumi, beigu laiku zimes, ka tas viss piepildas kas paregots jau pirms vairak ka 2000 gadiem, ko darijusi Jezus macekli un apustuli Dieva sveta gara iedvesmoti.

Tas viss notiek .. Bibele piepildas, un mes jau esam pedejas nodalaas.. pasaule kluust savtiga. Jaunatne nepaklausiga un lepna..

Tas viss ir ists un notiek, ir paregots ka sis visas lietas, zemestrices, putnu, zivju un dzivnieku izmirsana masveida ir tikai dzemdibu sapju saakums jeb ( the beginning of birthpains),

Dzims antikrists.

Pasaules vadonis, kas pasludinas sevi par pasu dievu, daris neizskaidrojamus brinumus un cilveki tam tices un paklausies.. jo vins macis skaistas un ausij un acij tikamas lietas.. bet tas viss bus meli.. tikai tie kas zinaas kas notiek, spes attureties, un to nepienemt. Bet vispirms ir jakrit Amerikai (USA) sakot ar NYC (new york city) tapec es jus bridinu.. pec si visa saksies trakas lietas, esiet tam gatavi..

Lai Dievs juus svetii.

4 10 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

ha.. par to trampuci.. sāmie stāstija, ka izvēlējušies viskretīniskāko miljonaru.. un to tad tajā sērijā ielikuši..

un starp citu pats tramps teica ka tā simsonu sērija ir bijis stimuls lai izvirzīdu savu kandidatūru.. - respēktīvi lai pierādītu ka viņš var..

tā kā sanāk ka simsonu veidotāji savā ziņā ir vainīgi pie šībrīža situācijas

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Principā domu gājiens skaidrs, atslēdz visu ko vajag un tev būs valsts vara.

0 0 atbildēt